Kadınların işi teknoloji ile kolay

Güncelleme Tarihi:

Kadınların işi teknoloji ile kolay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2008 00:00

Ne kadar su harcıyoruz

Su sıkıntısı çekilen bugünlerde hepimiz az su harcamaya gayret ediyoruz. Bu ürünle birlikte, suyu hem az harcayacak hem de ne kadar su harcadığınızı ekranından görebileceksiniz.

www.ubergizmo.com

Tasarım harikası

Alıştığımız tost makinelerinden çok farklı olan bu ürün, ekmeklerinizi görerek kızartmanızı sağlarken aynı zamanda tepsi görevi de yapıyor. Kırıntı dökülmesi bakımından fazla kullanışlı değil, ancak görüntü ve kullanış açısından son derece pratik.

www.designboom.com

3 dakikada makarna

Çoğu kişinin aklına yemek deyince ilk makarna gelir. Yapılan araştırmalara göre de, hem yapımı kolay olduğu hem de kısa sürede piştiği için makarna en çok tüketilen besin kaynağı. Bu ürünle birlikte makarna yapımı artık daha da kısalıyor. Makarnanızı bu ürünün içine atıyorsunuz ve 3 dakika içinde hazır oluyor. Üstelik makarnaları kırmaya da gerek kalmıyor.

www.tokyomango.com

Kendinden soğutmalı

İlk bakışta şık tasarımıyla dikkat çeken bu masa, aslında bir nevi buzdolabı.ÊDekoratif salonlar için tasarlanmışÊ"Smart Table" ismiyle satışa sunulan bu ürünle misafir ağırlarken yiyecek-içeceklerinizi taze ve soğuk tutabilirsiniz.

www.trendir.com

Kadınlara müjde

Bu ürün en çok kadınları sevindirecek. Kadınların en büyük zevklerinden biri olan ayakkabıları düzenli bir şekilde ve bir arada tutmak artık mümkün olacak. Üstelik çok fazla yer kaplamayan bu ürün kadınların çok işine yarayacak. İstedikleri ayakkabıları dağıtmadan, aramadan kolayca bulabilecekler.

www.rakkudesigns.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!