Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Kil mucizesi

Antalyalı hanımlar, yaz geliyor. Afrodit Güzellik Merkezi, sağlıklı canlı bir cilde sahip olmak isteyen hanımlar için özel bir kil karışımıyla mucizeler yaratıyor.

YAZA güleryüzle merbaha demek isteyen tüm hanımlar, kendilerini jimnastik, aerobik, step ve güzellik merkezlerine atıyorlar. Öyle ki, bir alışkanlık halini alan cilt ve vücut bakım ünitelerine, eskiden olduğu gibi artık çekinerek değil, inanarak ve bilinçli bir şekilde gidiyorlar.

Merkezlerin, her soruna bir çözüm bulması, sağlıklı ve bakımlı bir güzelliği getiriyor. Antalya'da hizmet veren Afrodit Güzellik Merkezi de, hanımların rağbet ettiği yerler arasında.

Afrodit'te, tüm vücut ve cilt bakımının yanı sıra, parafin, deniz çamuru, yağ kırdırma, cilt bakımı, yara tedavisi, göğüs büyültme, küçültme ve dikleştirme, selülit ve çatlak tedavileri de uygulanıyor.

OLUMLU SONUÇLAR

Diğer bakım merkezlerinden farklı olarak, kil tedavisi ile yıllardır canınızı sıkan yara izlerinin tamamen ortadan kaldırılması, merkez tarafından garanti ediliyor.

Ayrıca, özel olarak yine kille hazırlanmış bir karışımla, toplam 12 seansla, göğüsler dikleştiriliyor. Kil tedavisini, tabiat ananın bir mucizesi olarak değerlendiren estetisyen Filiz Dalgakıran, ‘‘Modern işlemlerin yarattığı güzelliklerin yanı sıra, kilden olumlu sonuçlar almamız, müşterilerimizi mutlu ediyor’’ dedi.

Afrodit Güzellik Merkezi'nde, saç bakımı, saç kesme ve boyama, manikür, pedikür, ağda gibi çeşitli bakımlar da yapılıyor. Merkezde, cilt gerdirme de, bir diğer etkin uygulama.

Fiyatlar: (milyon)

Göğüs dikleştirme: 4

Yara tedavi : 7-10

Cilt bakımı : 10

Kırışık tedavi : 3-5

Adres : Şirinyalı Mah. İsmet Gökşen Cad. 12/1 ANTALYA & Tel : (0242-324-20-13)

Antalya Şirinyalı Caddesinde hizmet veren Afrodit GÜzellik Merkezi'nde, hanımların bütün cilt ve vücut bakımları yapılıyor. Özel bir kil karışımıyla, göğüsler dikleştiriliyor. Merkez, yaz mevsimine, sağlıklı ve güzel görünen bir ciltle girmek isteyen hanımların ideal adresi.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!