Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sağlıkla gelen güzellik

Her şey güzellik için

Antalya’lı hanımlar: İnci Soydan Form Club'a gelin, tepeden tırnağa güzelleşin sağlık için spor yapın.

Kent yaşamının yıpratıcı etkilerinden, stresinden kurtulup sağlıklı ve zinde bir yaşama kavuşmanız, hiç de sandığınız kadar zor değil. Biliyorsunuz ama, yine de hatırlatalım. Güzel bir vücut ve cilt için, spor şart. İster koşun, ister tenis oynayın, ister evde bir kaç aerobik hareketi yapın. Seçiminiz ne olursa olsun, sporu artık alışkanlık haline getirin.

Motivasyonunuzu artırmak için, önce kendinize bir çift spor ayakkabı edinin. Sonra rahat bir sutyen, havlu çoraplar, penye tişört ve bir de tayt. Her şey hazır. İşte İnci Soydan Form Club sizlere bu anlamda farklı ve seçkin bir dünya sunuyor.

BÜTÜN AYRINTILAR HAZIR

Mükemmel aletlerle donatılmış kondüsyon salonu, sauna, masaj odaları, pasif egzersiz, derin ısı, cilt ve vücut bakım üniteleri, duşları, kuaför salonuyla, sağlık ve güzelliğiniz için bütün ayrıntılar ayrıcalığa dönüştürülmüş.

Dinlenme ve masa tenisi salonlarıyla eğlence ve sporu birarada yaşamanızı sağlarken, çocuklarınız için kreş hizmetlerini de gözardı etmeyen merkez, pazar hariç her gün ve her saat hizmetinizde. Kendi alanlarında uzman personeliyle, sizlere spor, sağlık, güzellik ve eğlenceyi birarada sunmayı ilke edinmiş. Form tutmak ve formda kalmak isteyenler, işte İnci Soydan Form Club'ün sizlere parolası: ‘‘Hayat bir defa yaşanır!’’

Fiyatlar: (milyon)

Pasif jimnastik : 6-9

Cilt bakımı : 19-27

Masaj : 5

Aerobik : 19

Step : 19

Fitness : 19

& Tel: (0242) 322 85 95

Adres: Yeşilbahçe Mahallesi 1451. Sokak Özgür Apt. No. 3 ANTALYA

Kemer Türk Kadınlar Birliği

Bizim Derneklerimiz

1924 yılında kurulan dernek, Türk Kadınlar Birliği Kemer Şubesi olarak 1992 yılında, Şule Kilit başkanlığında çalışmalarına başladı. Derneğin amacı, Atatürk ilkeleriyle, Türk kadınlarına verilmiş olan hakların korunması ve kullanılması. Bunun için, kadınların eğitimine büyük önem veriliyor.

Derneğin etkinlikleri: * Lise çağındaki yardıma muhtaç çocukların eğitimine katkıda bulunmak. Eğitime devam etmek isteyen başarılı çocuklara burs vermek. * Eşinden ayrılmış, maddi imkanı olmayan bayanların maddi manevi ihtiyaçlarını sağlamak. * Halk eğitim merkezlerine devam eden bayanlar arasında, ihtiyaçları olanlara yardımcı olmak. * Kadınlara yönelik konferanslar düzenlemek. (Özellikle kadın sağlığı konusunda) * Kemer Belediye salonu içinde, belirli günlerde öğrencilere yönelik meslek tanıtımları gerçekleştirmek. * Kemer Lisesi'nde büyük bir kültür salonunu faaliyete sokarak buraya yaklaşık iki bin kitap temin etmek. Adres: Konyaaltı Caddesi Urcu Apt. A Blok No. 15 Antalya

Haftanın Güzeli

Turizmci olacak

Sevgimiz Saraçoğlu

Bir dönem Falez ve Adonis gibi, Antalya'nın beş yıldızlı otellerinde Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan Sevgimiz Saraçoğlu, henüz 22 yaşında.

Genç ve başarılı işkadını, nişanlandıktan sonra ara verdiği iş hayatına, şimdi babasıyla birlikte devam ediyor.

Güzelimiz, formunu, aralıksız yaptığı sabah yürüyüşlerine borçlu olduğunu söylüyor.

Cilt bakımı için, özel bir çaba sarfetmediğini de belirten Saraçoğlu, ‘‘Ben de kendi aldığım ürünlerle cilt bakımımı kendim yapıyorum’’ dedi.

Sevgimiz Saraçoğlu'nun ilerisi için en büyük ideali, iyi bir turizmci olmak.

HaftanIn Portresi

Yeniliklere açığım

Hülya Sarıkaya, 1964 yılında Antalya'da doğdu. Annesiyle başladığı çalışma hayatına, 16 yıldır aralıksız devam ediyor. Son iki aydır Zeki Triko'nun Akdeniz Bayiliği yapan Saraçoğlu, aynı zamanda Özhan iç giyimin de sahibi.

Hülya, yengeç burcundan olduğunu söyleyerek, çalışmayı bu denli sevmesini ve hırslı olmasını da, burcunun özelliğine bağlıyor.

YENİLİKLERE AÇIK

Mesleği gereği modayı yakından izleyen Hüya Hanım, ‘‘Aslında bu işimle bağlantılı bir şey değil. Sürekli yeniliklere açık bir insanım. Biz kadınların işi de, bu anlamda oldukça zor. Çünkü her an güzel ve bakımlı olmak zorundayız. Bazılarına göre, bu sıkıcı olsa da, bana zevkli geliyor’’ dedi.

Bir çocuk annesi olan Sarıkaya'nın, işi dışında fazla boş vakti yok. İlk fırsatta evinde olmaktan ve yemek yapmaktan büyük zevk alıyor. Hülya Sarıkaya, başarısını, kendiyle olan barışıklığına ve öz güvenine bağlıyor.

ŞIKLIĞINIZIN ADRESİ

Aktar

Şehir merkezi içinde, uygun ödeme imkanı, zengin çeşitle ve büyük beden ölçüleriyle de çalışan mağazada, kendiniz ve sevdikleriniz için bol tercih imkanınız var.

Takımlardan abiyelere, kabanlardan gömleklere, trikolara kadar her çeşit kıyafetleri AKTAR uygun taksitlerle sizlere sunmaya devam ediyor.

Fiyatlar : (Milyon)

Takımlar : 70-125

Triko : 15-40

Pantolon : 25-40

Kaban : 40-95

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!