Kader şifrelerini çözdüğünü iddia ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kader şifrelerini çözdüğünü iddia ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2004 01:25

Metin Sırma (34) falcılık ya da astrolojiden farklı olarak, kendi geliştirdiği bir kod programıyla insanın kader şifresini çözdüğünü bu nedenle bir mühendis olduğunu söylüyor. 1999 depremini, Arafat’ın öleceğini, Tansu Çiller’in siyasetten çekileceğini, Çakıcı’nın yakalanacağını, Sabancı’nın vefatını ve Bush’un kazanacağını bildi.

Kanıt olsun diye tahminlerini gidip hemen noterden tasdik ettiriyor. Bir Yahudi öğretisi olan gemetria ve Uzakdoğu öğretisi olan Madd-daa isimli doktrinler üzerine çalıştı. Profesyonel olarak bilgisayar programcılığı ve tasarım yapıyor. Bu ikisini birleştirip, kendi deyimi ile ‘algoritmaya indirgeyerek’, Bontegral adını verdiği bir gelecek hesaplama sistemi kurdu. Bu sistemle sadece kişilere değil firmalara danışmanlık yapıyor. Kapısında araba bekleten bir işadamı bile olmuş! www.gelecekmuhendisi.com adresli internet sitesinden, mali analiz ve strateji, yatırım danışmanlığı da yapıyor.

ŞARLATAN MI?

Üniversitede fizik okurken bırakıp metafiziğe daldı. Genç yaşında gördüğü rüyalarla kendinde yetenek keşfetti ve üstyapıyı birkaç egzotik felsefeyle süsleyip geleceğe dair tahminler yapmaya başladı. Tutturduğu bir sürü tahminin yanı sıra bilemedikleri de var: NATO zirvesine denizden saldırı olacak dedi; çıkmadı. Usame Bin Ladin’in Eylül sonu yakalanacağını üfürdü; tık yok. Bülent Ecevit’in ‘göreceği son yaz’ dedi; kışa girdik. Son bombası da İstanbul’da, 6 Eylül 2005 sabahı, 7.4 şiddetinde deprem olacağı kehaneti. Üstelik 300 bin kişi ölecek diyor. Ama asıl mesele, panikatak, uyuşturucu bağımlılığı, ağır depresyon, cinsel hastalıklar gibi yanlış müdahalede çok olumsuz sonuçlar doğurabilecek konularda şifa da dağıtmaya kalkması. CIA tarafından izlendiğini ve Nostaradamus’un oğlu olduğunu söylüyor. Bu işten çıkarım yok diyor ama 4 bin 425 dolara eğitim veriyor, yüzde 10 komisyonla franchising dağıtıyor. Ünlü kişilere mail’ler atıp öleceksiniz diyerek insanları taciz ediyor.

Gelecek mühendisiyim diyorsunuz. Franchising dağıtıyorsunuz, eğitimler satıyorsunuz. Firmalara strateji danışmanlığı hizmeti sunuyorsunuz. Nedir bütün bunlar?

- Eğer benden hizmet alan bir kişi değil de bir firma ise, ki onlara borsa spekülasyonlarından, ihale zamanlamalarına kadar birçok konuda danışmanlık verebiliyorum, o zaman ortaya çıkan başarıda benim de payım var demektir. Nasıl bir sanatçı yaptığı eserden telif alıyorsa, edilen karda da hakkım olur. Eğitim meselesine gelince... 80 gün süren özel programlar bunlar.

Bontegral diye bir sistem geliştirmişsiniz?

- Nasıl dünya 365 günde döngüsünü tamamlıyorsa, insanların hayatında da döngüler var. Tıpkı DNA kodumuz gibi kader kodumuz da bizim içimizde gizli. Bu da adınız ve soyadınızdaki harfler ile doğum tarihinizdeki rakamların sembolizmdeki karşılıkları hesaplanarak bulunabilir. Bu yolla ikili ilişkiler, sağlık gibi kişisel konularda olduğu gibi borsa, terör, siyaset gibi alanlarda da öngörüler yapıyorum.

Bu arada üniversite eğitiminiz olmadığı halde, nasıl oluyor da insanlara ağır depresyon, uyuşturucu-alkol tedavisi, panikatak gibi konularda yardımcı olacağınızı vaat ediyorsunuz?

- Tabii ki psikolog ya da psikiyatr değilim. Onlarla ortaklaşa çalışıyoruz. Benim daha çok hipnoz konusunda faydam oluyor. Psikologların yüzde 80’i doğru hipnoz tekniklerini bilmiyor. Yani tereciye tere satıyoruz.

Cem Yılmaz 2005’te evlenecek diyorsunuz mesela. Bunlar çıksa da çıkmasa da, kimseye zarar vermeyen masum eğlencelikler. Ama 6 Eylül 2005’te 300 bin kişinin öleceği deprem olacak diyorsunuz. Bunlar panik yaratabilecek ciddi şeyler.

- Bildiğim halde nasıl söylemem? Bunun vicdan azabını bir düşünsenize. 1999 depremini önceden haber verdim, işin kaymağını deprem profesörleri yedi.

Öngörülerinizi tıpkı Nostradamus gibi manzum metinler halinde yapıyorsunuz. Nostradamus’un oğlu musunuz ve CIA’nın sizi takip ettiğine gerçekten inanıyor musunuz?

- Rüyalar başladıktan sonra elime çok eski bir kitap geçti. Kitabın adı Sezar. Şu kadarını söyleyeyim bir büyü kitabı değil. Bu işte cin, peri yok. Dünyanın kader kodları var. Bazı Süryani din adamlarının bu kitap hakkında bilgisi olduğunu öğrendim. Nostradamus kendisinden onun söylediklerini anlayacak bir kişiyi zaten haber verdi. Adı ne tahmin edin? Sezar! Karısı, adı Sezar olan kendi oğullarından mı bahsettiğini sorduğunda, cevabı ‘Hayır’ olmuş, ‘500 sene sonra gelecek, umarım gücü kötüye kullanmaz.’

Yani kitaptan dolayı Sezar siz oluyorsunuz... Peki CIA’nın sizi takip ettiğine gerçekten inanıyor musunuz?

- Evet, site Seyşel Adaları’nda bir adresten sürekli olarak izleniyor. Takip ediliyorum. Sonra öğrendim ki CIA’nin merkezi Seyşeller’de. Aynı şekilde Türk istihbaratı da takip ediyor. NATO zirvesine denizden saldırı tahminim için ‘tutmadı’ diyorsunuz. Oysa kodlar değiştirilebilir. Saldırıyı emniyete mail ile bildirdim. Artık var mı, yok mu tartışmasını bırakalım, bir şey varsa ondan yararlanalım.

ACABA GERÇEKLEŞECEK Mİ

Rusya Devlet Başkanı Putin’e yakında bir saldırı olacak

Öcalan için 2005’te iki kez af girişimi olacak

Mustafa Sarıgül ayrı bir parti kuracak, CHP bölünüyor

Papa 2005’te ölecek, Bartholomeos’a suikast var

İbrahim Tatlıses’in mahkemesi olacak

Micheal Jackson 2005’te pedofiliden hapse girecek

2004-2005 şampiyonu Fenerbahçe

Cem Yılmaz bir yıl içinde evlenecek
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!