İyi aile babası

Güncelleme Tarihi:

İyi aile babası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2006 00:00

"Miami Vice" dizisi ile bir anda şöhret olan Don Johnson, sonrasında uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle uçurumun eşiğine gelmişti. Tehlikeyi nihayet atlatan oyuncu, bugün mutlu bir aile babası...

Don Johnson, Melanie Griffith ile yaşadığı fırtınalı evlilikleriyle ün yapmıştı. Evlilikleriyle diyoruz, çünkü onlar iki kez evlenip boşandı. Johnson o dönemde alkol ve uyuşturucu bağımlılığı yüzünden Hollywood’da iş bulamaz duruma gelmişti.

Ciddi sıkıntılar yaşadı, ama sonunda kötü alışkanlıklarından kurtulup huzura erdi! Lokanta işletmeciliği yapmaya başlayan aktör, yedi yıl önce evlendiği Kelley Phleger ile mutluluğunu perçinledi. Johnson şimdi, uyuşturucuyu bırakmaya çalışırken satın aldığı Aspen’deki çiftliğinde, öğretmen olan eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyor.

Geçen hafta evliliklerinin yedinci yıldönümünü kutlayan çift, şu sıralar ayrı bir heyecan da yaşıyor. Çünkü mayıs ayında aileye yeni bir minik katılacak. Bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemeyen karı-koca, sürpriz yaşamak niyetinde... Missouri’li kalabalık bir ailenin çocuğu olan Don Johnson, belli ki yalnızlığı sevmiyor. Üstelik geçen zaman onu kusursuz bir baba yaptı. Çocuklarının mutluluğu uğruna eski eşleriyle ve onlardan olan çocuklarıyla da görüşmeyi sürdüren aktör, özellikle Melanie Griffith ile bağını hiç koparmıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!