İsviçre yemekleri festivali

Güncelleme Tarihi:

İsviçre yemekleri festivali
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2006 00:00

Mövenpick Hotel İstanbul, 19-23 Nisan 2006 tarihleri arasında İsviçre yemekleri festivali düzenliyor.

2001 yılında İsviçre’nin En İyi Şefi seçilen Martin Dalssas tarafından hazırlanan yemekleri bu tarihlerde Azzur Restaurant’da İsviçre şarapları eşliğinde tadabilirsiniz. 20 Nisan akşamı peynir ustası Hanspeter Reust tarafından hazırlanan, peynirli yemeklerden oluşan özel mönü sunulacak. Peynirseverler için ayrıca 23 Nisan’da özel peynirlerin sunulacağı bir brunch da var. Alp dağlarının geleneksel çalgısı Alphorn müziği eşliğinde akşam yemeklerinin yanı sıra, öğlenleri geleneksel İsviçre yemeklerinden fondü ve raclett’i deneyebilirsiniz. Hanspeter Reust, özgün tarifi olan peynir ve trüf mantarlı fondüyü dünyada ilk olarak İstanbullular için hazırlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!