İşte saldırı anı

Güncelleme Tarihi:

İşte saldırı anı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2012 00:00

Mesut Barzani’nin gerçek yeğeni Mustafa Salman Barzani’nin “Soyadımızı kullanıyor” dediği ve basında Muhammet Kerim Barzani olarak bilinen şahıs, önceki gün Bebek’te terör estirdi.

Haberin Devamı

İŞTE SALDIRI ANI-FOTO GALERİ

KUZEY Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin yeğeni olduğu söylenen ama Barzani tarafından hakkında “Böyle bir yeğenimiz yoktur” diye açıklama yapılan ve basında adı Muhammet Kerim Barzani olarak geçen şahıs, geçtiğimiz cumartesi günü Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun’la Bebek’teydi. Bir süredir aşk yaşayan ve nişanlandıkları söylenen ikili, daha önce de kahvaltı yaparken görüntülendikleri Happily Ever After’da korumalar eşliğinde yemek yedi. Kafe çevresinde kuş uçurtmayan korumalar, muhabirleri fark ettiğinde ortalık karıştı.

BİZ POLİSİZ

Muhammet Kerim Barzani’nin talimatıyla görüntü alınmasına müdahale eden korumalar, önce “Siz de kimsiniz! Defolun gidin buradan. Fotoğraf çekemezsiniz. Biz polisiz” diyerek muhabirlerin üstüne yürüdü. Korumalar, Sözcü gazetesinden Tarkan Abdullahoğlu, Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar, Takvim’den Aydın Hamza ve Kanaltürk’ten Koray Hacıosmanoğlu’na saldırarak, fotoğraf makinelerini ve kameralarını kırmaya çalıştı. Mekân dışında yaşanan kavganın ardından muhabirlerin polisi aramasıyla Muhammet Kerim Barzani, sevgilisi Şeyda Coşkun ve korumalarıyla birlikte, üç araç eşliğinde olay yerinden hızla ayrıldı. O sırada korumalardan biri, aracını muhabirlerin üzerine sürdü ve Rumelihisarı yönüne doğru kaçtı. Gazeteciler, Arnavutköy Polis Karakolu’na gidip şahıslardan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine karakola getirilen korumalardan biri ifade verdi. Korumalardan birinin de eski özel harekat polislerinden Ziyeddin Er olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

GERÇEK YEĞEN: BİZİM İSMİMİZİ KULLANIYOR

Mesut Barzani’nin gerçek yeğeni Mustafa Salman Barzani, yaklaşık altı ay önce Muhammet Kerim Barzani için “İsmimizi kullanan o kişinin varlığını, bir ay önce medya takip raporlarından öğrendik. O kişi sahtekâr ya da dolandırıcı mı, amacı nedir, ailece öğrenmek istiyoruz. Şikayetçiyiz!” demişti.

İşte saldırı anı

Haberin Devamı

SALDIRI ANI
Muhammet Kerim Barzani’nin korumaları, muhabirlere böyle saldırdı.

İşte saldırı anı

 

Silahların gölgesinde kahvaltı
Muhammed Kerim Barzani ve Şeyda Coşkun, geçtiğimiz yıl ekim ayında da Happily Ever After’da kahvaltı yapmış, silahlı korumalarının yarattığı kaos gazete manşetlerine taşınmıştı.

Partiye de
katıldılar
Tuğba Coşkun, Mehmet Ali Erbil’le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi’nin 5’inci yaş gününü geçtiğimiz temmuz ayında Yalıkavak’taki evinde kutlamış, Muhammet Kerim Barzani partiye korumalarıyla gelmişti. Silahlı korumalar, davetlilerin çevresinde etten duvar örerek görüntü alınmasına izin vermemişti.

Haberin Devamı

İşte saldırı anı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!