Pelin Suade Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Pelin Suade Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 15:34

TV 8'in sevilen stil yarışma programı İşte Benim Stilim 2016 birbirinden güzel, ünlü ve stil sahibi hanımlarla devam ediyor. Yarışmacılar arasında manken, fotomodel ve sunucu Pelin Suade'de yer alıyor. Peki; Pelin Suade kimdir?, Pelin Suade nerelidir? İşte Pelin Suade ile ilgili merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Haberin Devamı

Aralarında Pelin Suade’nin de bulunduğu 16 stil sahibi ünlü yarışmacı, İşte Benim Stilim 2016'da 100 bin lira için kıyasıya mücadele ediyor. Peki Pelin Suade kimdir? Pelin Suade hakkında merak edilen her şey haberimizde…

İşte Benim Stilim Pelin Suade Kimdir?

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Suade, manken, fotomodel ve sunucudur.

Mankenlik ve fotomodellik kariyerine ara vererek yoluna sunuculuk ile devam eden güzel yarışmacı, 2006 yılından bu yana sunuculuk yapmaktadır.

Müzisyen bir aileden geldiğini belirten Suade, annesinin eğitim aldığı Üsküdar Musiki Cemiyeti'nin sınavlarına katılmış seslendirdiği bir eserle ustadlarının beğesini kazanıp bu önemli müzik kurumuna kabul edilmiştir. Cemiyete 2 yıl devam edip daha sonra şan eğitimiyle devam etmiştir.

Haberin Devamı

İlk olarak televizyon sunuculuğu deneyimini “Şimdi Magazin” adlı programla yaşayan Suade, daha sonra “Magazin Dünyası”, “Heyecanlı” ve “Kanal 1 Magazin” programlarında sunuculuk yapmıştır.

Güzel sunucu Pelin Suade, eski kült filmlerle mavra yapan “Nayır N’olamaz” ve magazin programı “Süper Kulüp”teki sunumuyla geçen yayın döneminin en çok konuşulan kadın sunucularından biri oldu.

Ünlü modelin en çok adını duyurduğu programlar ise; “Bizden Kaçmaz” ve “Sinemanyak” adlı programlar olmuştur.

Pelin Suade Kimdir

Türkiye’nin En İyi Giyinen Kadını Ben Olmak İstiyorum!

İşte Benim Stilim 2016 resmi YouTube kanalında yer alan tanıtım videosunda Pelin Suade, “Küçükken Barbi bebeklerim vardı ve hayalim hep onlar gibi olmaktı.” diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Türkiye’nin en iyi giyinen kadını olmak istiyorum.

Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu olan Suade, bir çok televizyon programında sunuculuk yaptığını ve iki albüm çıkardığını belirtti.

Sunuculuğa Tesadüfen Başladım!

Yeni çalışmalarının devam ettiğini belirten Suade, “Mesleğimi çok seviyorum. Normalde şarkı söylemek istiyordum. Tesadüfen sunuculuğa başladım.” dedi.

Haberin Devamı

Aristokrat giyinmeyi sevdiğini belirten güzel sunucu, “Birinci olmak gibi bir hedefim var. Kendi stilimi göstermek istiyorum. Hırslı bir insanım.” şeklinde konuştu.

Çay Demle Sebastian Bu Sezon Mevzu Derin!

Yarışmayı modaya olan tutkusu sebebiyle kabul eden Suade, “Bedenimi çok iyi tanıyorum. Tarzımla ön plana çıkacağımı düşünüyorum, tarzıma da güveniyorum. Arkadaşlarımın yorumları beni hiç bir şekilde ilgilendirmiyor. Onlar zaten hiç bir şekilde beğenmeyecekler.” dedi.

“Çay demle Sebastian, bu sezon mevzu derin.” diyerek sözlerini tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!