İrem Derici’nin eski fotoğrafı sosyal medyada olay oldu!

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici’nin eski fotoğrafı sosyal medyada olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 19:59

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medyada eski fotoğrafını paylaştı. Derici’nin eski halini görenler tanımakta zorlandı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Şarkıcı İrem Derici, Instagram’da kişisel sosyal medya hesabında eski zamanlarda çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Derici’nin hayli kilolu olduğu görülen fotoğrafı, kendisini bile şaşırttı.

İrem Derici, kilolu olduğu zamanlara ait fotoğrafını  Instagram’da “Hahahaha ay ağlıycam ben bu denli GÜRBÜZ ne ara olmuşun ya, şişkoya bak Baya PANZER gibi geziyomuşum, biriniz de uyarmamışsınız. Yaşasın azim, yaşasın hırs.” notu ile paylaştı.

İşte O Fotoğraf!

İrem Derici’nin eski fotoğrafı sosyal medyada olay oldu

Derici’nin bu fotoğrafı Instagram takipçileri tarafından 13 binden fazla beğeni ve 400’e yakın yorum aldı. İrem Derici’nin bazı hayranları “Hatun taş olmuş be.”, “Panzerlikten panterlige yatay geçiş yapmışsın.”, “Evrim nasıl geçirilir örneklerle gösteriniz.”, “Buna evrime tekme tokat girmek denir.”, “Ama hep aşk dolusun. Bizim için her halinle bebeksin.” gibi yorumlar yaptılar ve şarkıcıyı çok sevdiklerini dile getirdiler.

Haberin Devamı

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 4 yaşında org çalmaya başlayan Derici, müziğe karşı küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle birlikte okudu. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans Programı’na devam eden Derici O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükselmeyi başardı. Profesyonel müzik hayatına Bensiz Yapamazsın isimli çalışması ile adım attı.

BAKMADAN GEÇME!