İpod'unda Emine Hanım

Güncelleme Tarihi:

İpodunda Emine Hanım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2009 00:00

Naomi Moskova’dan seslendi: Türkiye’ye geliyorum

Haberin Devamı

NAOMI CAMPBELL FOTOĞRAFLARI

Emine Erdoğan, Filistin’de yaşananlara dikkat çekmek için düzenlediği toplantıyla top model Naomi Campbell’ı da etkiledi. Campbell’ın, bu organizasyondan sonra Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı iPod’una yüklediği ortaya çıktı.

Aşk Moskova’ya sürükledi

İpodunda Emine Hanım
Hem kusursuz fiziği hem de adının karıştığı skandallarla yıllarca gündemde kalan Naomi Campbell, uzun zamandır moda ve magazin dünyasından uzaktı. Rus milyarder Vladislav Doronin’le yaşadığı aşk uğruna New York’u terk edip Moskova’ya yerleşen manken, sonunda Chanel’in o şehirde düzenlediği kış koleksiyonu tanıtım şovunda ortaya çıktı. Ve organizasyona Türkiye’den katılan tek Türk gazeteci olan Nilüfer Pazvantoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Organizasyondan çok etkilendi

Şov öncesinde Pazvantoğlu ile sohbet eden Campbell, Emine Erdoğan’ın, Filistin’de yaşananlara dünyanın dikkatini çekmek amacıyla düzenlediği toplantıdan çok etkilendiğini belirtti. Erdoğan’a duyduğu hayranlığı anlatmak için de onunla çektirdiği ve iPod’una yüklediği fotoğrafı gösterdi. Güzel bir ilişki yaşadığı her halinden belli olan manken, bu sohbet sırasında bir de sürpriz haber verdi: “Haftaya Türkiye’deyim...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!