İlkoğretim kayıtları 1 Haziran’da

Güncelleme Tarihi:

İlkoğretim kayıtları 1 Haziran’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2005 02:00

Milli Eğitim Bakanlığı’nın, velilerin tatil programlarının etkilenmemesi ve hazırlıkların zamanında tamamlanabilmesi amacıyla aldığı karar üzerine ilköğretim okullarına kayıtlar bu yıl 1 Haziran’da başlıyor.

Okullar ise 10 Haziran’da tatile giriyor. Genel liselere kayıtlarla ilgili takvimde ise herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Genel liselere kayıtların tarihleri, ağustos-eylül aylarında yapılacak şekilde valiliklerce belirlenecek.

Spor liseleri ile Anadolu güzel sanatlar liselerinde okumak isteyenler, eğitim-öğretim yılı sonundan itibaren 29 Temmuz 2005 Cuma günü mesai saati bitimine kadar postayla veya şahsen başvurabilecekler. Spor liselerinin yetenek sınavları okul müdürlüklerince 22-24 Ağustos 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Anadolu güzel sanatlar liseleri yetenek sınavları ise Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve İzmir Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Ağustos’ta, diğer Güzel Sanatlar Liselerinde 19 Ağustos’ta düzenlenecek. ANKARA
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!