İlişki Durumu Karışık 36. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Güncelleme Tarihi:

İlişki Durumu Karışık 36. Yeni Bölüm Fragmanı İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:34

Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık 36. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 36. bölüm fragmanı yayınlanan dizide Ayşegül'ün kalbini yeniden kazanmaya çalışan Can başarılı olacak mı? Yeni bölüm detayları ve 36. yeni bölüm fragmanı haberimizde..

Haberin Devamı

Show Tv'nin romantik - komedi dizisi İlişki Durumu Karışık hem güldürmeye hem ağlatmaya devam ediyor. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

36. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Can'ın kendisinden boşanmak istemesini kaldıramayan Elif Ayşegül'ün canını yakmak amacıyla İso'nun evlatlık edinmek için mahkemeye başvurur. Tüm bunların Can yüzünden olduğunu düşünen Ayşegül Can'a bağırarak kendisinden uzak durmasını söyler. Ayşegül'ün kalbini tekrar kazanmak için uğraşan Can yeni adımlar atar. Murat ise hala Ayşegül'ün peşindedir. 

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

Haberin Devamı

 

35. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Can'ın kendisinden boşanmasını istemeyen Elif, Ayşegül için en değerli şeyi, evini ister. Ailesinden kalan tek şey olan ev Ayşegül için çok değerlidir. Bunu çok iyi bile Can Ayşegül'e Elif'in bu istediğinden bahsetmez. Olaylardan habersiz olan Ayşegül Elif ve Can'ın kolayca boşanabileceğini düşünüyordur. Çok geçmeden  Elif'in şartını öğrenen Ayşegül deliye döner. Can evi kurtarmak için girişimlere başlar.

BAKMADAN GEÇME!