İkinci çocuk yolda

Güncelleme Tarihi:

İkinci çocuk yolda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2009 17:42

Haberin Devamı

Mankenlik mesleğinin zirvesindeyken Kayserili işadamı Ali Rıza Özderici ile evlenip işini bırakan Selin Toktay, 1 buçuk yıl önce ilk çocuğu Ahmet Can’ı dünyaya getirmişti. Selin Hanım’ın ikinci çocuğuna hamile olduğu, önceki gün Bebek Parkı’nda oğluyla birlikte görüntülenince ortaya çıktı. Yedi aylık hamile olduğunu söyleyen Toktay, buna rağmen oğlu ile birlikte kaydıraktan kaydı, salıncakta sallandı. İkinci çocuğunun cinsiyetinin de erkek olacağını belirten Selin Hanım, “Aslında tam zamanında oldu. Ahmet Can 1 buçuk yaşında, arkadaş gibi beraber büyüyecekler. Çok iyi olacak” dedi. Bütün günü oğluyla oynayarak geçiren genç anne, günün sonunda Ahmet Can’ın altını değiştirip evin yolunu tuttu.  ? Merve YASMUT

Mahmure buluşması

Kadın portalı Mahmure.com, ziyaretçilerine özel etkinlikler düzenliyor. Her ay internet sitesinin ziyaretçileri arasından seçilen 20 kişi, yaşam koçu Derya Akkaya ile bir araya geliyor. Mahmure buluşmalarının ikincisi, önceki gün gerçekleşti. 20 kadın, Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki Kahve Dünyası’nda Akkaya ile buluşup, ilişkiler üzerine sohbet etti. ? Serdar BENLİ

Harbiye’de
davul sesleri

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Japon davul topluluğu Kodo, One Earth 2009 Dünya Turnesi kapsamında İstanbul’a geldi. 15 ve 16 Haziran’da Harbiye Cemiz Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gösteri yapan gruba ilgi büyüktü. 1981’den bu yana 44 ülkede 3 bini aşkın performans sergileyen topluluğu ilk gecesinde, İKSV Başkanı Şakir Eczacıbaşı ve eşi Sebla Hanım, Okay Temiz ve Genco Erkal da izledi. Japonca’da hem ‘kalp atışı’, hem de ‘davulun çocukları’ anlamına gelen Kodo, ‘Ekkyo: Trans-border’ adlı gösterilerini Japonya dışında ilk defa İstanbul’da sahneledi.

9. yaşını kutladı

Antalya-Belek’teki Xanadu Otel, geçtiğimiz gün kuruluşunun dokuzuncu yıldönümünü kutladı. Ankara’nın köklü inşaat firmalarından Aydıner İnşaat’ın sahibi Mehmet Aydıner’e ait otelde farklı ülkelere ait dans grupları gün boyu davetlileri coştururken, havai fişek ve lazer gösterisi tüm Belek sahilinden izlendi. Tesisin genel müdürü Yusuf Hacısüleyman ile birlikte Aydıner Grub’un veliahtı Ömer Aydıner’in organize ettiği kutlamaya, bine yakın davetli katıldı.

18 yaşını kutladı

Haberin Devamı

Emine Sabahcı-Erhan Kamışlı’nın oğlu Fethi, önceki akşam Anadoluhisarı Küçüksu’daki Kasır’da 18’inci yaşını kutladı. Emine Sabancı’nın heyecanlı olduğu gecede Fethi, sevgilisi Pırıl ve kuzeni ile doğum günü pastasını kesti.

oKAN DA BEBEK'TE

Yaz aylarında sokaklarında, kafelerinde ve restoranlarında birçok ünlüyü ağırlayan Bebek semtinin önceki gün de tanınmış ziyaretçileri vardı. Basın mensuplarının objektifine takılan bu isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu Okan Buruk’tu. Erkek arkadaşlarıyla birlikte bir restoranda yemek yiyen Buruk, uzun süre bu semtte vakit geçirdi.


İlk mezunlarını veriyor


Moda endüstrisine, alanında donanımlı genç yetenekler kazandırmayı hedefleyen İstanbul Moda Akademisi (İMA) Moda Tasarımı Bölümü, ilk mezunlarını yarın veriyor. Nişantaşı’ndaki tarihi Sadrazam Sait Paşa Ko-nağı’nda hizmet veren kurumda eğitimlerini tamamlayan 18 öğrencinin tasarımları, yarın düzenlenecek bir defileyle moda tutkunlarının beğenisine sunulacak. Defilede, her öğrencinin üç farklı çalışması podyuma çıkacak.

Tekirdağ şenlendi

Haberin Devamı

45’inci Tekirdağ Kiraz Festivali, 10-14 Haziran günleri arasında düzenlendi. Festivalde Emre Aydın, Zeynep Dizdar, Yusuf Güney, Rafet El Roman, Ferhat Göçer, Sıla, Ziynet Sali ve MFÖ konser verdi. Organizasyonda halkoyunları gösterileri, sergiler, paneller, kiraz yarışması, spor yarışmaları, resim sergileri ve yağlı güreşler de yapıldı. Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “45 yılın vermiş olduğu deneyimle, bu yıl Tekirdağ’da bambaşka bir Kiraz Festivali yaşandı” diye konuştu.
Acun tatilde


“Var mısın Yok musun?”un sezon finali yapmasıyla tatilin keyfini çıkarmaya başlayan Acun Ilıcalı, önceki gün Bebek Parkı’nda görüntülendi. Motosikletiyle ünlülerin gözde semtini turlayan ünlü sunucu, daha sonra arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ilıcalı, basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşınca, yasak olmasına rağmen motoruyla girdiği Bebek Parkı’ndan uzaklaştı.

Haberin Devamı

İstanbul moda şölenine hazırlanıyor

İTKİB ve Moda Tasarımcıları Derneği, moda tasarımı alanında ülkemizden dünyaya bilgi akışını sağlamak ve dünyanın önde gelen moda basını ve alıcılarının dikkatini İstanbul’a çekmek üzere bir işbirliğine imza attı. 26-29 Ağustos günleri arasında, İTÜ Taşkışla binasında İstanbul Fashion Days (İFD-İstanbul Moda Günleri) adlı bir etkinlik düzenlenecek. 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının tanıtılacağı etkinlik, geçtiğimiz gün özel bir toplantı ile Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın onayına sunuldu. Ünlü moda tasarımcılarının da katıldığı toplantıda Zafer Çağlayan, İFD’nin hayata geçirilmesine destek sağlayacağını açıkladı.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!