İçerde dizisinin 'minik'i Seyithan Özdemir kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisinin miniki Seyithan Özdemir kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2016 10:55

İçerde dizisi ile birlikte dikkat çekici siması ile dikkat çeken Seyithan Özdemir'in kim olduğu merakla aranıyordu. Seyithan Özdemir geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportaj ile hakkında merak edilenleri cevapladı. Peki Seyithan Özdemir kimdir? İşte kendisinin ağzından hayat hikayesi ve İçerde dizisi ile gelen tepkiler

Haberin Devamı

Pazartesi akşamları Show Tv’de ekrana gelen 'İçerde' dizisinin 'Minik'karakterini canlandıran Seyithan Özdemir sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.
Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne - babanın çocuğudur. 2,05 m. boyunda 8 kardeşin küçüklerinden.
Altı yıldır İstanbul’da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, işadamlarına yakın korumalık yapmakta.

“Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce ‘Zengin Kız Fakir Oğlan’ dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum.”

Haberin Devamı


Kendisi sakinliği sevse de filmde oynadığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?”
'Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum. Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı.'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!