Tam festival havası

Güncelleme Tarihi:

Tam festival havası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 10:51

Nihayet kavuştuğumuz güneşli günler adeta açık hava festivallerini müjdeliyor. Bu hafta Kemer Country Club’da Chill-Out Festival, Göcek Fimi Island’daysa Isle of Escape düzenleniyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da Kerala Dust, Sefi Zisling ve Brazzaville konserleri de olacak.

Haberin Devamı

*Konserler

-Göksel 14 Mayıs saat 21.00’de Hayal Kahvesi Atakent Sahnesi’nde sevilen şarkılarını söyleyecek. Bilet fiyatı 168-288 lira.

Tam festival havası

-İstanbul hayranı Amerikalı indie pop/rock grubu Brazzaville 14 Mayıs Cumartesi 22.30’da Blind İstanbul’da sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 260 lira.

-Londralı elektronik müzik grubu Kerala Dust 15 Mayıs Pazar 19.00’da Klein Phönix’te olacak. Bilet fiyatı 220-700 lira.

-Sefo, 20 Mayıs Cuma 18.00’de Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacak. Bilet fiyatı 113-250 lira.

Tam festival havası

Haberin Devamı

-Hedonutopia ve Brek 20 Mayıs Cuma 21.30’da Babylon İstanbul’da art arda sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 50-100 lira.

-Tel Avivli caz trompetçisi Sefi Zisling 20 Mayıs 21.00’de Zorlu PSM touché sahnesinde konser verecek. Bilet fiyatı 99-132 lira.

-Mert Demir 20 Mayıs 21.00’de Zorlu PSM %100 Studio’da sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 99 lira.

-Şef Naci Özgüç, 20 Mayıs Cuma 20.00’de Irmak Or (keman) ve Yunus Altıkanat (viyolonsel) solistliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konseri verecek. AKM, Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenecek konserin bilet fiyatı 90-150.

Tam festival havası

*Festival

Chill-Out Festival ‘Yeryüzündeki Cennet’ mottosuyla 17 Mayıs Pazar günü Kemer Country Club’da müzikseverlerle buluşuyor. Lounge FM’in müzik seçkisiyle bu yıl 17’inci yaşını kutlayan festivalde Christian Löffler, Stavroz, Romare, Madmotormiquel, El Mundo&Zazou, Deer Jade, İnsanlar, Can Tanca, Serkan Elles ve Hiss-i Elektro gibi elektronik müzik dünyasının yıldız isimleri sahneye çıkacak. Bilet fiyatı 165-440 lira.

Tam festival havası

Haberin Devamı

Göcek, 19-22 Mayıs tarihleri arasında Isle of Escape festivalini ağırlamaya hazırlanıyor. Sadece festival katılımcılarının girebileceği  özel bir ada olan Fimi Island’da ikincisi düzenlenen dört günlük festivalde Ali Kuru, Âme, Carlita, Charmanie, Cüneyt Öztürk, Enes Gül, Feathered Sun Live, GiZ, Mertkan Akd, Murat Tokuz, Paula Tape, Tutan, Umutcan Genç ve Unders gibi elektronik müziğin sevilen isimleri DJ kabininin başına geçecek. Müzik, sanat, gastronomi, moda ve doğanın bir arada olduğu Isle of Escape’e günlük katılım ücreti 1.200 (Detaylı bilgi @isleofescape Instagram adresinde).

Tam festival havası

*Dans

Haberin Devamı

Red Bull BC One en iyi breakdansçıları arıyor. Yarışma 14 Mayıs’ta Antalya’daki Olbia Meydanı’nda ön elemeler ve atölyelerle başlıyor. 15 Mayıs’taysa final karşılaşmaları var. Red Bull BC One’ı ücretsiz izleyebilirsiniz. Kazanan dansçılar, 12 Kasım’da New York’taki dünya finalinde ülkemizi temsil edecek.

Tam festival havası

*Sergi

-Müze Gazhane, 15 sanatçının dijital sanat üretimlerinden oluşan ‘PARALAKS’ isimli NFT sergisine ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Derya Yücel’in üstlendiği sergideki eserler fiziksel mekânda ve opensea.io’da görülebiliyor. 20 Mayıs tarihine kadar sürecek sergide Aviz, Selçuk Artut, Hakan Sorar ve Ahmet Rüstem Ekici gibi sanatçıların işleri var.

Haberin Devamı

Tam festival havası

-Ferda Art Platform’un ev sahipliği yaptığı ‘Kayıp Mum’ sergisinin ismi aynı adı taşıyan üretim tekniğinden geliyor. Sergi, sanatçıların üretim süreçlerinde yola çıktıkları fikir ve hissiyatın hayal etme, kurgulama ve uygulama sürecinde geçirdiği dönüşümü temel alıyor. ‘Kayıp Mum’ hayallerin yolculuğu ve bu yolculuğun vardığı noktanın tasviri üzerine her bir sanatçının getirdiği yaklaşımları inceleme fırsatı sunuyor. 10 Haziran’a kadar Ferda Art Platform’da görülebilir.

Tam festival havası

*Atölye

-AKM Çocuk Sanat Merkezi, 15 Mayıs Pazar, 14.30 ve 15.30 saatlerinde ukulele atölyesi düzenliyor. Her Mama Bir Nota grubu tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen atölyede çocuklar temel akorlar ve parmak kombinasyonlarını öğreniyor. Öğrenciler her atölyede farklı bir şarkı üzerinde çalışacak. Katılım ücreti 75 lira.

Haberin Devamı

Tam festival havası

-Mutfak Sanatları Akademisi, 18 Mayıs Çarşamba saat 10.00’da süt kullanmadan peynir yapmanın inceliklerinin öğretildiği vegan peynir atölyesi düzenliyor. Yemişlerden nasıl peynir yapıldığını, fermantasyonunu ve ayrıca ürünleri nasıl kullanacağınıza dair bilgileri tüm detaylarıyla öğrenip evinizde kendi vegan peynirinizi hazırlamak istiyorsanız bu eğitimi kaçırmayın. Ücreti 750 lira.

Tam festival havası

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!