Gencecik bir hayat gurmesi Nikki

Güncelleme Tarihi:

Gencecik bir hayat gurmesi Nikki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 12:01

Nikki Beach, mayıstaki sezon açılışı için geri sayadursun, Türkiye’den çoook çok uzaklarda, Dubai Jumeirah sahilinde, kahkaha, kutlama, lezzet ve sanat dolu bir masada...

Haberin Devamı

El Maktum’un hatırlı yakını Abdullah Ahmet Muhammet el Habbai... Mönüyü o kadar beğenmiş ki üst üste iki akşamdır burada. Masasında mıhlama. Mıhlama ama üstü dana şişli... Fenerbalığı. Ama patlıcan beğendili... Kadayıfdolma. Ama şeftali sorbeli...

Bu yemekler için yazın kalkıp Bodrum’a gelir mi? İştahına bakılırsa pek muhtemel. Çünkü Torba’daki Nikki Beach’in executive şefi Mehmet Soykan, bir haftalığına konuk şef olarak gelmiş Dubai Nikki’ye. Sonra açılış hazırlıkları için memlekete dönecek. Onunla beraber Türkiye mönüsü de.

Amaan, koskoca CEO-şeyhin derdi bana düştü sanki. Özel uçak/megayat, ne istersen her şeyleri var, etli mıhlamayı çok özlerse, buyursun gelsin Bodrum’a.

Ayrıca Bodrum’daki Nikki Beach, Dubai’den kat kat güzel bence. Bir kere kendi yarımadası var. Dolayısıyla otelin kurulumu/mimarisi daha etkileyici.

Haberin Devamı

Gencecik bir hayat gurmesi Nikki

Bir de kendi yeşil, denizi laci Torba’yla, dolgu alanda/liman yanına kurulu Jumeirah-1’i aynı kefede değerlendirmek haksızlık olur. O yüzden hayatı Mehmet Şef’in yemekleriyle kutlamak isteyenin başımızın üstünde yeri var Türkiye’de...

Gencecik bir hayat gurmesi Nikki

ÇOCUK PLAJI: Aile tatilleri için bu yıl bir de çocuk plajı hazırlandı. Beach club partileri sırasında orada oynayacaklar.

Nedir bu ‘hayatı kutlamak’?

Aslında hazin bir hikâye. Nicole Penrod, eğer yaşasaydı, bugün 30’lu yaşlarında, muhtemelen hepimizin tanımaya bayılacağı, hayat dolu bir kadın olacaktı.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir, e çünkü 18’inde de öyleydi: Çağdaş sanatlara, sinemaya, müziğe, modaya, yeme-içmeye, gezmeye ve eğlenceye düşkün, hayat dolu, gencecik bir kız...

O uğursuz trafik kazasına kadar.

Ailesi, arkadaşları ve komşuları kahkahasının sonsuza dek sustuğunu kabullenmek istemedi. Yasını tutmak yerine, anısını yaşatmaya karar verdiler.

Haberin Devamı

Miami’deki evlerinin önünü, onun adını taşıyan, dünyanın sanat, eğlence, yeme-içme ve modayı birleştiren ilk beach club’ı yaptılar.

Nikki’nin hayatı kutlayan tarzı insanların o kadar hoşuna gitti ki konsept Miami’nin ardından St. Tropez, Ibiza, Monaco, Dubai, Marakeş gibi yerlere yayıldı, geçen yaz nihayet oteliyle birlikte Bodrum’landı.

Bugün Dubai’de, Bodrum’da ya da dünyanın başka bir yerindeki Nikki Beach’lerde bir saraya gelip eğlenen, dans eden, gülen insanlar aslında sadece hayatı kutlamıyorlar, Nicole Penrod’un da hatırasını alkışlıyorlar.

Gencecik bir hayat gurmesi Nikki

Nicole Penrod

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!