Festival havasında ye, iç, dans et

Güncelleme Tarihi:

Festival havasında ye, iç, dans et
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 07:00

Ağustos ve eylülde İstanbul festivallerle dolu. Rap’ten elektronik müziğe sevdiğimiz türün sanatçılarının şarkıları eşliğinde saatlerce dans edebilir, şenlik ortamında piknik yapabiliriz.

Haberin Devamı

İstanbul’da önümüzdeki iki ay boyunca gerçekleşecek festivaller her zevke hitap ediyor. Rap müzik tutkunları Drill Down için biletlerini şimdiden alsın. Alternatif ve elektronik müziğin kalbi Electronica Festival İstanbul ile Homegrown’da atacak. İstanbul Cocktail Festival iki gün sürecek, Rooftop Festival şehrin en güzel teraslarında olacak. Picnic&Gathering ise piknik sevenler için ideal.

Yetenekli isimler
Drill Down (14 Ağustos, KüçükÇiftlik Park)

Adını bir rap müzik türü olan ‘drill’den alan Drill Down festivalinde şarkıları milyonlarca kişiye ulaşan yetenekli isimler sahnede olacak: Central Cee, IAMDDB, Çakal&Reckol ve Lil Zey. Bilet fiyatları 290-1.450 lira.

Festival havasında ye, iç, dans et


Kokteyl ve müzik bir arada
İstanbul Cocktail Festival (20-21 Ağustos, KüçükÇiftlik Park)

Bu yıl 5’inci kez düzenleniyor. Kokteyl atölyelerinin yapılacağı festivalde şehrin sevilen mekânları Blok.Mekan, Korto Roof, Moretenders’ Cocktail Crib, Yuka Beach Bar da alanda olacak. İki gün sürecek festival kapsamında Aybüke Albere, Jakuzi, KÖFN, Melis Güven, Palmiyeler ve Selin Geçit gibi isimler de konser verecek. Bilet fiyatı 260 lira. Kombine 400 lira.

Haberin Devamı

Festival havasında ye, iç, dans et

Söyleşiler de düzenlenecek
+1 Sunar: Homegrown (27 Ağustos, Parkorman)

Apartmanlar, Eskiz ve Nilipek. gibi alternatif ve elektronik müziğin başarılı temsilcileri bu festivalde bir araya geliyor. Bağımsız radyoların ve plak şirketlerinin de katılacağı festivalde söyleşiler ve DJ setleri de olacak. Bilet fiyatı 180 lira.

Festival havasında ye, iç, dans et

Pikniğin tadı başka
Picnic&Gathering (3 Eylül, Life Park Q Garden)

Doğayla iç içe bir ortamdaki festivalde Sylvie Kreusch ve Islandman canlı performans sergilerken Can Tanca ve Bahadır G ise setin başına geçecek. Gurme restoranlar, ünlü barmenler, lokal tasarımcılar da katılımcılar arasında… Bileti 187 lira.

Haberin Devamı

Festival havasında ye, iç, dans et

Şehrin en havalısı
İstanbul Rooftop Festival (10 Eylül, çeşitli mekânlar)

Klein Garten, Los Altos gibi şehrin manzarasıyla ünlü eşsiz teraslarında müziğin sesi daha da yüksek çıkacak. Müzikseverler güneşi dans ederek batıracak. Festivalde Can Tanca, BeeGee gibi birçok DJ’i dinleme fırsatı bulacağız. Bilet fiyatı 320 lira.

Festival havasında ye, iç, dans et

O bir klasik...
Electronica Festival İstanbul (18 Eylül, Kafes, Suma ve Milo)

Festival, 18’inci yılını elektronik müzik sevenlerle buluşarak kutlayacak.
Alan Cutt, Fideles, Mind Against, Ferhat Albayrak gibi isimler setin başına geçecek. Bilet fiyatları erken satış 250, backstage 1.000 lira.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!