Güncelleme Tarihi:
Suadiye’de Ranchero, Asmalı’da Picante... Hadi çok zorlarsanız Nispetiye’den Taco Fit’i, Cadde’den Burrito’yu da sokarsınız içine ama sağdan say, büyükten küçüğe sırala, sayıları bir elin parmaklarını geçmiyor İstanbul’daki Meksika restoranlarının. Üstelik çoğu Tex Mex, yani modifiye edilmiş, Amerikanlaşmış (ya da Türkleşmiş) mönüler sunuyor. Halbuki Aztek ve Mayalar’dan kalma bu tarifler dünyanın birçok büyük şehrinde yemek düşkünü ‘foody’lerin baş tacı adreslerini oluşturuyor. “Tam da bu nedenle yola çıktık” diyor sahibi Deniz, “Kendi istediğimiz gibi bir Meksika restoranı bulamadığımız için...”
SEVDİM: Her masada farklı bir kaktüs olmasını ve üzerlerinde isimlerinin yazmasını
SEVMEDİM: Zeminden değil, birinci kattan kalkan ve gaz odasına benzeyen klostrofobik asansörünü
DERSAADET’TE YAŞIYORSUN PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUN?
** Üsküdar Cemile Sultan Korusu’nda Konya mutfağı günleri yapıldığını... 21-25 Mart’ta etli ekmek, sacarası gibi yöresel lezzetlerin tadılabileceğini...
** Pazartesi günü Swissotel’de iyi yaşam günü düzenleneceğini... Otelin bahçesinde yürüyüş ve zumba yapılacağını...
** Şehrin gece hayatında isli kokteyller fırtınası estiğini... Barley, Five gibi birçok barda bardakların puro yakan özel aparatlarla lezzetlendirildiğini...
45 TL: Deep House efsane DJ’i Hot Since 82’nin 23 Mart’ta Harbiye Klein’daki partisine giriş ücreti
Bu akşam sen neredesin?
Hayko Cepkin Kadıköy Dorock XL’de, Duman Samsun Sheraton’da, Erkan Oğur Levent İş Sanat’ta, Levent Yüksel İzmir Ooze Venue’de, Mehmet Erdem Beyoğlu Jolly Joker’de, Yaşar Gardenia Ordu’da...