Güncelleme Tarihi:
Senaryo, ‘Bodrum Masalı’ ve platform dizisi ‘Dip’e imza atan Başar Başaran ve Emre Özdür’den. Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol diziye adını veren ikili. Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz onlara eşlik ediyor. Kurşunlar ve espriler havada uçuşuyor. Aşk meşk de var tabii. Daha ne olsun?
Beş program
Yeni dizi: Bodyguard. İngiliz İçişleri Bakanı ile Afganistan gazisi koruması arasında bir ‘yasak ilişki’. Dizinin tam ortasında inanılmaz bir ters köşe. Sonuç: İngiltere’nin en çok izlenen dizi finali. Altı bölüm. (Netflix)
Yeni dizi: Wanderlust. Uzun süren evlilikte cinsellik sizlere ömür olunca terapist hanım ve kocası başkalarıyla görüşmeye karar verir. Kısaca ‘hayaller ve hayatlar’.
Başrolde Toni Colette var. Altı bölüm. (Netflix)
Yeni dizi: Homecoming. Askerlerin normal hayata uyum sağlamasına yardımcı olan bir uzman, işi gücü bırakıp annesinin yanına taşınıyor ve garsonluğa başlıyor. Kendisini Julia Roberts canlandırıyor. (Amazon Prime Video, cuma)
Yeni sezon: X-Men evreninde geçen, Marvel hayranlarının takip ettiği ‘The Gifted’ çocukları mutant olan bir ailenin zalim bir hükümetten kaçışını konu alıyor. İkinci sezondayız. (FX, çarşamba, 21.30)
Maç naklen yayını: Amerika Major Ligi’nden Houston Dynamo – Los Angeles Galaxy maçı, LA Galaxy’nin kaderini belirleyecek. Ya play-off’a kalacaklar ya da sezonu kapatacaklar.
(DMAX, pazar, 23.30)
Hem yemekle başı hoş olanlar hem de hiç arası olmayanlar için iki çok leziz program, ekrana taşınan iki güzel kitap.
‘Salt, Fat, Acid, Heat’: Yani tuz, yağ, asit ve ısı. Bu dört ‘eleman’ yalnızca yediklerimize lezzet katmıyor, onları ustalıkla kullanmayı başaranları da yıldızlı şefler ayarına çekiyor. Yemek yazarı ve şef Samin Nosrat dünyayı dolaşarak bu dört unsuru tek tek ele aldığı öğretici ve ağız sulandırıcı dört bölümlük belgeselin yıldızı. Kaçırmayın (Netflix). ‘Jamie ile İtalyan İşi’nde ise İngiliz şef Jamie Oliver kitabının izinde, İtalyan ninelerin mutfaklarında bir yolculuğa çıkıyor. 90 yaşındaki ‘nonna’ların savaşlar, ekonomik buhranlar gibi zorlu dönemlerden miras kalan tariflerini keşfediyor, iki yılı aşkın süre boyunca İtalya’nın farklı bölgelerinden aşçıların özellikle hiçbir şeyi israf etmeden hazırladığı çok çeşitli yemekleri ekrana taşıyor.
(24Kitchen, her pazar, 20.00)
“Arabesk’in karamsar sözlerini kabul etmiyorum”