Hollywood'da genç erkeklere rağbet

Güncelleme Tarihi:

Hollywoodda genç erkeklere rağbet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hollywood davetlerinde, gala gecelerinde çekilen fotoğraflar mutlaka dikkatinizi çekiyordur. Bazı kadın yıldızların davetlere oğullarıyla geldiklerini düşünebilirsiniz. Sadece Hollywood'da değil, moda dünyasında ve müzik dünyasında da oğlu yerindeki genç erkekle aşk ilişkisine giren ve bu ilişkiyi evlilikle noktalayan yıldızların sayısı hayli fazla...

Ünlü modacı Vivienne Westwood, Hollywood'daki yaşıtlarına örnek oldu. 59 yaşındaki modacının eşi Andreas Kronthaler, 29 yaşında bir delikanlı. Ana-oğul görüntüsündeki çiftin mutluluğuna ise diyecek yok.

Elizabeth Taylor, son eşi Larry Fortensky'den ayrıldı ama ünlü yıldızın inşaat işçisi genç kocasıyla bir zamanlar çok mutlu olduğu biliniyor. Ünlü yıldızın genç eşiyle yeniden biraraya gelmek istediği de ileri sürülüyor.

Raquel Welch, kendisinden 20 yaş küçük genç sevgilisiyle ikinci gençliğini yaşadığını söylüyor.

Joan Collins'in oğlu sayılabilecek yaştaki Yunanlı sevgilisini yıldızın kızları da, yakınları da yadırgamıyorlar.

Sinema ve televizyonun sevilen oyuncularından Susan Sarandon, eşinden ayrıldıktan sonra genç aktör Tim Robbins ile evlendi. Karı kocanın arasındaki büyük yaş farkı, onları birbirlerine daha çok bağladı.

Genç aktör Ralph Fiennes eşi Francesca Annis ile çok mutlu. Francesca Annis, genç aktörün annesi olabilecek yaşta.

Çılgınlıklarıyla, lezbiyen kızı ve dekolte kıyafetleriyle dünya basınını meşgul eden Cher'in şu sıralar çok genç bir sevgilisi var. İtalyan sevgili Rob Camiletti, Cher'in sadık bir gölgesi.

Ünlü Fransız yönetmen Louis Malle ile mutlu bir evlilik yaşayan Candice Bergen, kocasının ölümünden sonra bir köşeye çekilmişti. Ama son günlerde onun da yeniden evlenmeye hazırlandığı söylentileri yayıldı. Candice Bergen ile evleneceği iddia edilen damat adayı, çok genç bir aktör.

Barbra Streisand, pek çok sevgili değiştirdikten sonra kendisinden 15 yaş küçük olan James Brolin ile evlendi.

Müzik dünyasında da sinema dünyasında da büyük ün yapan Liza Minnelli, olgunluk çağında çeşitli hastalıklarla boğuşmak zorunda kaldı. Ünlü sanatçı, genç ve eşcinsel berberiyle çok mutlu bir beraberlik kurduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı.

Gençliğe duyulan özlem

Oğul yerine geçecek sevgililerle mutluluğu bulan ünlü kadınların listesi uzayıp gidiyor. Özellikle son zamanlarda Hollywood'un olgun kadınları daha çok genç sevgilileriyle dikkat çekmeye başladılar. Kadın-erkek ilişkilerine mantık çerçevesi içinde bakılınca kadının yaşının erkeğinkinden çok büyük olması yadırganıyor. Birbirine sevgiyle bağlanacak kadın ve erkeklerin arasında büyük nesil farkı olmasının ilişkide sorun yaratacağı düşüncesi yaygın.

Psikologlara göre olgunluk çağındaki kadınlar, gençlik günlerine duydukları özlem yüzünden genç erkekleri tercih ediyorlar. Kadınların içgüdüsel olarak çevrelerindeki kişilere hükmetmek istemeleri de sevgililerini gençler arasından seçmelerinde bir etken. Tecrübesiz, toy delikanlı yaşça kendisinden büyük ve aşk konularında çok daha deneyimli olan kadına kolayca bağlanıyor ve onun her isteğini yerine getiriyor.

Genç erkekler, yaşıtları olan genç kızların kaprislerinden, bitmek tükenmek bilmeyen isteklerinden yıldıkları için olgun kadınları tercih ediyorlar. Kısacası aşkta da karşılıklı çıkarlar önemli rol oynuyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!