Hollywood’un en taze keşfi

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un en taze keşfi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2009 00:00

Bradley Cooper, son dönemde yıldızı iyice parlayan başarılı bir aktör. Bugünlerde ilgi odağı olmasının asıl nedeni ise Renee Zellweger ile nişanlanması. Elle dergisi, Cooper’ın bu önlenemez yükselişini ve Zellweger ile yaşadığı aşkı mercek altına aldı...

Bradley Cooper, kendisine bir röportajda sorulan “Normal (yani Hollywood dünyası dışında, ünlü olmayan) bir kadının size ulaşma, sizinle birlikte olma şansı nedir?” sorusuna “Çok yüksek, bu kesinlikle mümkün” yanıtını vermişti. Söylemesi kolay! Söz konusu kişi 34 yaşında, ünlü, karizmatik, komik, rahat, yakışıklı bir erkek ve aynı zamanda yetenekli bir oyuncu!

Çok iyi Fransızca konuşması Bradley Cooper’ı daha da seksi kılıyor. Onun için Hollywood’un en taze keşfi de diyebiliriz. Bitmedi! ıcabında Jennifer Connelly’nin eşi ya da Scarlett Johansson ile aşk yaşamış bir adam diye de tanımlayabiliriz onu. Rol icabı! “Üstelik bunun için bana para da ödediler” diye kendisiyle dalga geçiyor Cooper. Henüz izlemediğimiz filmindeki partneri ise Sandra Bullock.

AYNI EVDE OTURUYORLAR
/images/100/0x0/55ea6a57f018fbb8f87e6be8

Bradley Cooper gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. “Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar”, “Felekten Bir Gece”, “New York, I Love You”, “Davetsiz Çapkınlar” gibi gişe başarısı yüksek filmlerde rol aldı. Bugünlerde isminin başına yakışıklı ve seksi gibi sıfatlar ekleniyor. Hakkında çıkan haberlerin bir anda çoğalması ve herkesin ilgi odağı haline gelmesinin nedeni ise Renee Zellweger ile nişanlanması...

Sanal dünyada an be an güncellenen haberlere bakılırsa, Cooper ve Zellweger aynı evde oturmaya başladı ve 2010’a kadar evlenmeleri yüksek bir ihtimal. Nereden nereye... Bradley Cooper “Lisede sıradan birisiydim, okulun en zeki ya da en ‘cool’ delikanlısı gibi özelliklerim yoktu, gerçi bu sınıfın en güzel kızı ile çıkmamı engellemedi” diyor. Öyleyse bugünkü hallerine de pek şaşırmamak lazım.

İLİŞKİ BARSELONA SEYAHATİNDE BAŞLADI

Çoğunluğun bir kaçamak gözüyle baktığı iki günlük Barselona seyahatinde artık ne olduysa, Bradley Cooper ve Renee Zellweger çok yeni sayılan ilişkilerini resmi boyuta taşıma kararı aldı. ıkili, “Case 39” adlı filmin setinde tanışmıştı. Çekimler bitince de görüşmeye devam etmiş, birlikte akşam yemeğine, partiye gitmiş, Santa Barbara’daki bir çiftlikte tatile çıkmış, hatta Starbucks’ta kahve içerken “yakalanmışlardı”.

Dedikodu köşelerine göre, vücut dilleri birlikte çok eğlendiklerine dair gerekli ipuçlarını veriyordu. Ancak bu hikâyenin bir de yan hikâyesi var. Zellweger ile görüşmeye başlamadan sadece iki hafta önce Cooper, “Erkekler Ne Söyler, Kadınlar Ne Anlar”daki rol arkadaşı Jennifer Aniston ile anılıyordu. Gerçi yakışıklı oyuncu sadece arkadaş olduklarını iddia etmişti ancak Jennifer’in tepkilerine bakılırsa, galiba bundan fazlası vardı. şimdi herkesin en çok merak ettiği, Bradley Cooper’ın neden Jennifer Aniston’dan vazgeçip Zellweger’i seçtiği...

SAĞ GÖSTERİP SOL VURDU

Jennifer ve Bradley, haziran ayında Manhattan’da bulunan ünlü bir ıtalyan lokantasında akşam yemeği yemişti. Gazetecilerin yakışıklı oyuncuya yönelttikleri “Nasıl kadınlardan hoşlanırsınız?” sorusuna “Esprili, kişilikli, zeki, iç ve dış güzelliği olan kadınlardan hoşlanırım. Ayrıca iki köpeğimi de sevecek bir kadın olmalı, beni isteyen köpeklerimi de göze almalı” cevabı gelmiş, iki köpek sahibi olan Jennifer Aniston’ın bu tanıma uyduğunu varsayan basın (ve belki de Jennifer’ın kendisi) hemen kehanetlerde bulunmaya başlamıştı.

Ancak Bradley adeta sağ gösterip soldan vurdu. Temmuz ayından itibaren yanındaki kadın figürü değişti. Esprili demişken, “Bridget Jones’un Günlüğü 3”ün çekimlerine hazırlanan Renee Zellweger’in aslında “favori kadın” tanımına daha da iyi uyduğunu kabul etmemiz lazım. Bu arada dikkatimizi çeken, bu iki kadının oyunculuk dışındaki ortak noktasının, her ikisinin de Cooper’dan altı yaş büyük, yani 40 yaşında olması.

YOKSA BRADLEY GAY Mİ?

Aslında Renee Zellweger-Bradley Cooper ilişkisine de şüpheyle bakılmasına sebep olan dedikodular var. Bradley’in kadınlardan hoşlanmadığı, bu beraberliğin bir vitrin olduğu yazılıp çizildi. Diğer taraftan Renee, nişanlısının Los Angeles’taki evine taşındı bile. Artık hangisine inanmayı tercih ederseniz...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!