Hollywood filminde Japon keşiş oldu

Güncelleme Tarihi:

Hollywood filminde Japon keşiş oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 00:00

Burhan Öçal, Hollywood yapımı “The Little Girl from Nagasaki” adlı filmin müziklerini yaptı. Ünlü perküsyon sanatçısı, filmin açılış sahnesinde de bir Japon keşişi canlandırdı.

Haberin Devamı


PERKÜSYON sanatçısı Burhan Öçal, bir Hollywood filmi için kamera karşısına geçti. Yönetmen Michel Comte’un çektiği “The Little Girl from Nagasaki” adlı yapımın açılış sahnesinde bir Japon keşişi canlandıran Öçal, aynı zamanda filmin müziklerine de imza attı. Rolü için saçlarını kazıtan sanatçı, çekimler nedeniyle bir ay Los Angeles’ta kaldığını söyledi: “Aslında bana filmin müziklerini yapmam için teklif göndermişlerdi ama ‘Ben böyle büyük bir yükün altına giremem, beceremem’ diye geri çevirmiştim. Daha sonra filmde oynamamı istediler. Ben de hem oynadım hem de bazı sahnelerin müzik ve efektlerini yaptım. Bunun için bir ay Los Angeles’ta kaldım. Hollywood yapımı bir filmde yer almak gurur verici.”
GALASI CANNES’DA
Giacomo Puccini’nin ünlü operası “Madam Butterfly”dan uyarlanan “The Little Girl from Nagasaki”de Sophia Loren’in oğlu Edoardo Ponti, İngiliz aktör Christopher Lee ve Alman oyuncu Clemens Schick de rol alıyor. Filmin prömiyeri, 15-26 Mayıs günleri arasında düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde yapılacak. Festivale Burhan Öçal da katılacak.

Haberin Devamı


Burhan Öçal, “The Little Girl from Nagasaki” filminin müziklerinin üçte birini yaptığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!