Hilton Ailesi’ni tanımıyorum

Güncelleme Tarihi:

Hilton Ailesi’ni tanımıyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2007 00:00

Alkollü otomobil kullandığı için hapis cezasına çarptırılan Paris Hilton’u 3 gün cezaevinde yattıktan sonra serbest bırakan ve büyükbabası William Barron Hilton’dan seçim yardımı aldığı belirlenen Los Angeles Bölge Şerifi Lee Baca İstanbul’a geldi. Baca, "Ne Paris Hilton’u ne de büyükbabasını tanıyorum" dedi.

İSTANBUL’da düzenlenen 2. İstanbul Demokrasi ve Küresel Güvenlik Konferansı’na katılan Baca, Hürriyet’in sorularını yanıtladı ve yaptığı işlemin yasal olduğunu savundu.

Alkollü otomobil kullanırken iki kez yakalanan dünyaca ünlü Hilton Otelleri’nin varisi, şarkıcı, model Paris Hilton 23 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezaevine konulan 26 yaşındaki sarışın güzel, sağlık sorunları bahane edilerek üç gün sonra serbest bırakılarak cezasını, ayağına takılan prangayla evde çekeceği belirtilmişti. Paris’in serbest bırakılmasını Los Angeles Bölge Şerifi Lee Baca sağlamıştı. Los Angeles bölge savcısı da, Paris Hilton’un serbest kalmasına itiraz etmişti. Savcı, Hilton’u mahkeme kararıyla tekrar cezaevine göndermekle kalmamış, sarışın güzelin cezasını 23 günden 45 güne çıkarmıştı. Dış basında çıkan haberlerde Los Angeles Bölge Şerifi Baca’nın geçmişte de bu tip olaylara karıştığı öne sürülmüştü. Kısa süre önce de, Lee Baca’nın, Paris Hilton’un büyükbabası William Barron Hilton’dan seçim kampanyasına bağış aldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Los Angeles Şehir Kurulu önümüzdeki hafta iddialarla ilgili Lee Baca’yı sorgulanmak üzere toplantıya çağırdı. İddiaların ortaya çıkmasının ardından basının karşısına çıkmayan Şerif Baca’yı dün İstanbul’da Hürriyet buldu. 2. İstanbul Demokrasi ve Küresel Güvenlik Konferansı’na katılmak için Türkiye’ye gelen Lee Baca, iddiaların doğru olmadığını söyleyerek, "Konu bağış yapma işiyle alakalı değil. Ben üç kampanya yaptım. 1998’de, 2002’de ve 2006’da. 2006’daki sonuncu kampanyama bağış yapmış. Ama beyefendiyi tanımıyorum ve Paris Hilton’u da hapisteki bir kişi olması dışında tanımıyorum. Hiçbir kişisel ilişkim yok" dedi. Her ABD vatandaşının kampanyalara bağış yapabileceğini belirten Baca "Neden bağış yaptılar bilmiyorum onlara sormak lazım. Bağış 2005 ya da 2006’da yapılmış. Bağış miktarı bin dolar. Tüm kampanyam milyon doların üzerindeydi" diye konuştu.

Çok ciddi sorunu  vardı ama açıklamam
/images/100/0x0/55ea3e11f018fbb8f87383c4


Paris Hilton’un çok ciddi problemleri sebebiyle salıverildiğini söyleyen Şerif Baca, "Sorunu açıklayamam, gizli bilgi. ABD yasalarında hiç kimse, bir başkasının tıbbi sorununu açıklayamaz" dedi. Yaptığı işlemle ilgili hiçbir şüphe olmaması gerektiğini söyleyen Şerif Baca, "Yapılanlar yasaldı. İddiaları ortaya atan Daily Mail gerçek bir gazete değil. Basılı eğlence" şeklinde konuştu.

Cezası 45 güne çıktı

Paris Hilton 23 gün hapis cezasına çarptırılmış, ŞerifBaca tarafından üç gün sonra serbest bırakılmıştı. Savcının itirazı üzerine Hilton, tekrar cezaevine gönderildi, cezası da 45 güne çıkarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!