High Rise filminin yeni fragmanı yayınlandı! - izle

Güncelleme Tarihi:

High Rise filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 20:15

Marvel Evreni’nin Loki’si olarak ününe ün katan başarılı oyuncu Tom Hiddleston’un başrolünde oynadığı, zenginlik ve lüksten başı dönen genç bir doktorun hikâyesinin anlatıldığı High Rise filminin yeni fragmanı yayınlandı…

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Ben Wheatley’nin üstendiği film J.G Ballard’ın romanından beyaz perdeye uyarlandı. Başrolünde Marvel Evreni’nden Loki karakterine can veren Tom Hiddleston’un yer alacağı haberinden sonra filmi bekleyenlerin sayısı bir hayli arttı. Filmde Hiddleston’a Jeremy Irons, Sienna Miller, Elisabeth Moss, Luke Evans ve Stacy Martin gibi birçok isim eşlik edecek.

High Rise yeni fragman

1975 Londra’sında geçen hikâyede kendini yavaş yavaş toplumdan soyutlamaya başlayan Doktor Robert Laing, içinde bulunduğu şan, şöhret ve paradan başı dönmüş ve bu hayata tapmaya başlamıştır. İçinde yaşadığı ve büyük bir finans merkezi konumuna gelen gökdelenin sunduğu son teknoloji ürünler ve şöhret onun içindeki hırsı açığa çıkartmıştır. Fakat zamanla yüksek mevkili bu insanların arasında süren baş döndürücü yaşam yerini hırsın beraberinde getirdiği çılgınlık ve şiddet ile Robert Laing’in gözünden hızla düşer ve acilen kurtulması gereken bir hayat oluverir.

Haberin Devamı

Yönetmen Ben Wheatley’ in Kill List, Sightseers gibi filmlerinin ardından büyük bir beklenti ile ortaya çıkan filmin ilk gösterimi Toronto Film Festivali’nde gerçekleştirildi. 18 Mart tarihinde gösterimine başlanacak filmin ülkemizde ne zaman beyaz perdeyle buluşacağı ise henüz belli değil.

BAKMADAN GEÇME!