Herkes estetik yaptırsın, bir kere geliyoruz bu dünyaya

Güncelleme Tarihi:

Herkes estetik yaptırsın, bir kere geliyoruz bu dünyaya
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Ünlü piyanist Fazıl Say'la ilişkisiyle gündeme gelen Hande Ataizi, Elle dergisine verdiği röportajda, sık sık yaptırdığı estetik ameliyatlarla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. İlk filmim "Mum Kokulu Kadınlar"da burnum estetikli değildi, bu halinden biraz daha etliydi. Çok göz önünde bir insandım. Daha iyisinin olabileceğini düşünerek burnumu, ardından da göğüslerimi yaptırttım ve daha iyi hissettim kendimi. Herkes de yaptırsın, bir kere geliyoruz bu dünyaya"dedi.

Haberin Devamı

Hande Ataizi'nin seksi fotoğrafları için tıklayınız...

Sık sık yaptırdığı estetik ameliyatları ve ilişkileriyle gündeme gelen Hande Ataizi, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Duygularını dürüstçe ifade etmekten kaçınmayan güzel sanatçı, ünlü piyanist Fazıl Say ile olan birlikteliğini ve kırılgan noktalarını Elle dergisine anlattı.

Fazıl Say da siz de işleri gereği çok yoğun insanlarsınız. Bu bir aşkı yaşamaya engel mi?

- İlişkimizin başlaması benim televizyon programımın bitmesine denk geldi. İlk dönem beraber bol vakit geçirdik.

/images/100/0x0/55ea5cc4f018fbb8f87b000e
Fazıl’ın tüm konserlerine gittim. Seyircilerin arasında onu dinlerken daha da hayran, daha da aşık oldum. Bazı köşe yazarlarının ifade ettiği gibi tırnak içinde söylüyorum ’kaliteli’ zamanı, işlerimizden arta kalan zamanda geçirmedik.

Haberin Devamı

İçinde yer aldığınız herhangi bir proje alkış almadığı, kabul görmediği zaman yıkılan bir kadın mısınız? Nasıl yaşarsınız?

- Evet, tam tabiriyle "yıkılan bir kadın" olurum. Projelerim beğenilmediği zaman kırılıyorum.

Ama dışarıdan hiç öyle gözükmüyorsunuz.

- Genelde insanlara soğuk, mesafeli geliyorum veya burnu Kaf Dağı’nda bir izlenimim var, duyuyorum sağdan soldan. "Biz seni işte şöyle düşünüyorduk ama aslında değilmişsin"lerden çıkardığım sonuçlar bunlar. Ben hep o gücümü şöyle yorumluyorum: Güçsüzlüğün gücü. Aslında çok kırılgan bir insanım. İçinde bulunduğum sektör hırs ve savaş dolu. Herkes farklı şekilde kendisini kolluyor. O güçlü görünen duruşum aslında kırılmamak, yıpranmamak, ezilmemek ve üzülmemek adına yarattığım duvarım.

Kameraların önünde yaşıyorsunuz. Bu durum daha da güzel olma isteği uyandırmıyor mu sizde?

- Elbette uyandırıyor. İster istemez hangi ayakkabıyı giydiğinden tut, saçını nasıl yapmış, şapkası nasıl gibi her şeyin inceleniyor. Bu da daha güzel olma arzusunu ortaya çıkarıyor. Madem ki izleniyorum o zaman güzelsem biraz daha güzel olayım da, insanlar beni daha çok beğensin diye düşünebiliyorsun. Durum bu, ne diye yalan söyleyeyim.

Haberin Devamı

BİR KERE GELİYORUZ DÜNYAYA HERKES ESTETİK YAPTIRSIN

 Magazin basınının sizinle ilgili takıntılarından biri de geçirdiğiniz estetik ameliyatlar. Bu anlattıklarınızın sonucu mu bu estetik ameliyatlar?

- Meselenin aslı bu zaten. İlk filmim olan "Mum Kokulu Kadınlar"da burnum estetikli değildi, bu halinden biraz daha etliydi. Dedim ki artık çok göz önünde bir insanım, sanatçıyım, ruhum da öyle hissediyor, güzel olmak isteği ve mükemmeliyetçilik var. Beğenmediğim ya da daha çok beğenebileceğimi ve daha iyisinin olabileceğini düşünerek burnumu, ardından da göğüslerimi yaptırdım. Daha iyi hissettim kendimi.

Bağımlılık duygusu yaratmıyor mu bu operasyonlar?

Haberin Devamı

- "Allah’ın verdiği bir fizik var, onu bambaşka bir hale getirmek doğru mudur? "Niye herkes birbirine benzemek istiyor?" sorusundan yola çıkarsak, benim çok büyük bir değişimim olmadı açıkçası. Yüzüm değişmedi, ama eğer yaştan ötürü bir sarkma olursa, hiçbir zaman tereddüt etmem, yüzümü de yaptırırım.

Şu sıralar memnuniyetsiz olduğunuz ve estetikle düzelttirmek istediğinuz bir yeriniz var mı?

- Şu anda yok ama olursa da saklamam. Kendi televizyon programıma bile bandajlı çıktım. Yani o anlamda bir kompleksim yok. Hatta kendimle de dalga geçiyorum, ilk burun ameliyatı olduğumda Perihan Mağden benim için "Raşitik kediye benziyor" diye yazmıştı. Hakikaten bakıyorum o fotoğraflarıma, o halim daha iyi tanımlanamaz. İlk burun ameliyatım sahiden çok kötüydü. Orijinal burnundan da kötü yapılmış bir burnu bu sefer tamir etme yollarına gidiyorsun. O tamir etme yolları da ne oluyor? Düzelene dek iki, üç tane daha ameliyat geçiriyorsun. Çok ameliyat yaptırdım ama hep burnuma. Estetik operasyonlara karşı değilim. Herkes de yaptırsın, bir kere geliyoruz bu dünyaya. Mesela benim göğüslerimi yaptırma nedenim çok kadınca. Ameliyat öncesi göğüslerime en küçük beden sutyen bile olmuyordu, o kadar küçüktü. Dedim ki, kadın olarak dünyaya gelmişim, sutyen takmak kadına özgü bir şey, iç çamaşırı sektörü almış yürümüş, harika şeyler yapıyorlar. Evet, Playboy kızları gibi bilmem kaç beden olmasın ama en azından küçük bedene girebilecek göğüslerim olsun istedim. Kaldı ki bu konularda pek yanımda olmayan annemin bile göğüs meselesinde tam desteğini aldım.

Haberin Devamı

Stratejik olmak isterdim

Herkes estetik yaptırsın, bir kere geliyoruz bu dünyaya
 Vazgeçilmeziniz nedir giyimde?

- Müze gezip iki sergi görüp tiyatro izlerim diye gittiğim yerden bile kesinlikle bir ayakkabı alıp dönmüşümdür. Anlayacağın ayakkabı çok önemli.

En büyük pişmanlığınız...

- Aslında olmadığım o seksi kadının üzerine çok fazla gitmek istemezdim. Biraz stratejik olmak isterdim.

Gardırobuma çok para harcadım

Arkadaş çevreniz değişir mi sıklıkla?

- Artık enerjiler çok hızlı gelip geçiyor. Yani ille de 20 veya 30 senelik arkadaşımın olması önemli değil. Eğer yeni tanıştığım birisiyle aynı frekansta buluşabiliyorsak, o da dostum olabiliyor. Öyle bir güven problemim yok yani.

Haberin Devamı

"Hande herhalde bütün parasını gardırobuna harcıyor" deniyor, doğru mu bu?

- Zamanında çok para harcadım. Gardırop oluştuktan sonra detaylara girmiş vaziyetteyim. Ama asla ve asla şık giyinmenin çok fazla para harcamakla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!