Hem iş hem tatil

Güncelleme Tarihi:

Hem iş hem tatil
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 09:26

Haberin Devamı

Ayrı duramadılar
“The Twilight Saga: Eclipse” filminin Los Angeles’taki galasının ardından düzenlenen partiye başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Kristen Stewart birlikte katıldı. Sevgili olduklarını ısrarla inkar eden ikili, kendilerine farklı masalarda yer ayrılmasına rağmen gece boyunca sık sık bir araya geldi...                

Komşu ziyareti
Dördüncü stüdyo albümü “Bionic”i geçtiğimiz hafta piyasaya çıkaran Christina Aguilera, komşu ziyaretine giderken görüntülendi. 29 yaşındaki şarkıcıya ziyaretinde minik oğlu Max Bratman da eşlik etti.

Güneşi takip et
Alessandra Ambrosio, New York’taki Thompson Otel’de “Follow the Sun” (Güneşi Takip Et) adlı bir parti düzenledi. Brezilyalı model, basına havuz başında bol bol poz verdi...

Kuaför bile güldüremedi
Sienna Miller bu kez yanında sevgilisi Jude Law olmadan görüntülendi. Londra’daki bir kuaförden çıkışta objektife takılan 28 yaşındaki oyuncunun keyifsiz olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

Kim daha güçlü                
“True Blood” dizisinin yakışıklı oyuncuları Alexander Skarsgard ve Stephen Moyer, dizi setinde bilek güreşi yaptı. Yeni bölüm için kamera karşısına geçen ikilinin çekişmesini tüm set ekibi izledi.

Hem iş hem tatil
Selena Gomez ve Leighton Meester, “Monte Carlo” filminin plaj sahneleri çekilirken böyle görüntülendi. Deniz kenarındaki sahneler için Monaco’ya giden ikili, bir yandan çekim yaptı, diğer yandan denize girerek stres attı.

Aman uçak kaçmasın
Geçtiğimiz hafta sevgilisi Miranda Kerr’le nişanladığını duyuran Orlando Bloom, Los Angeles Havaalanı’ndan kalkacak uçağına yetişmeye çalışırken objektife takıldı. Havaalanına gitmeden önce alışverişe dalan ünlü oyuncu, saati fark edince koşmak zorunda kaldı...

Masum hediye
“Get Him to the Greek” filminin tanıtım turuna devam eden Russell Brand’e geçtiğimiz gün bir kadın hayranı iç çamaşırını hediye etmişti. Ünlü oyuncuya son gezisinde daha masum bir hediye verildi. Brand ve rol arkadaşı Jonah Hill, bir hayranlarından aldıkları kalpli balonla poz verdi.

Kaliforniya’yı salladı
Çok yakında yerli versiyonunu izleyeceğimiz “Gossip Girl” dizisinin 17’lik genç yeteneği Taylor Momsen, grubu The Pretty Reckless ile Kaliforniya’da sahneye çıktı. Grup, dört şarkısının iTunes üzerinden indirilebileceğinin müjdesini verdi. The Pretty Reckless’in “Light Me Up” adlı yeni albümünün ise yıl sonunda çıkması planlanıyor.

Haberin Devamı

Lily’nin kızı
“How I Met Your Mother” dizisinin Lily’si Alyson Hannigan, 14 aylık kızı Satyana ile Beverly Hills’te görüntülendi. Kızıyla sıcak havanın keyfini çıkaran Hannigan, kendisini görüntüleyen paparazzilere gülümseyerek poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!