Hello! Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Hello Türkiye
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2004 01:37

Dünyanın en saygın magazin dergisi Hello! artık Türkiye’de. Doğan Burda Rizzoli bünyesinde yayın hayatına başlayan Hello! haftalık olarak yayınlanacak.

60 yıldır yayında

60 yıl önce Hola! adıyla İspanya’da yayına başlayan, İngiltere’de Hello! adıyla 1988 yılından bu yana yayınlanan dünyanın en ünlü magazin dergisi haftalık olarak artık Türk okuyucusuyla da buluşacak. Doğan Burda Rizzoli bünyesinde ilk sayısı bugün piyasaya çıkan Hello! deneyimli bir ekip tarafından hazırlanıyor ve magazin haberciliğine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Lüks ve prestij demek

John Kennedy Jr. ve Prenses Diana öldüğünde, baskıyı son anda değiştiren ve en yüksek satış rakamlarına ulaşan Hello! dergisi, dünyada yakaladığı prestijli ve saygın çizgisini Türkiye’de de sürdürecek. Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen her çarşamba yayınlanacak dergi için, ‘Hello! en başta keyif demek, sonrasında ise güven, lüks, prestij, stil, ışıltı ve farklılık’ diyor.

İlk sayısı bayilerde

Yayın Yönetmeni Erdem Kırım ise ‘Amacımız hafta boyu elden düşmeyecek bir dergi’ diyor. Derginin bugün 300 sayfa olarak yayınlanan ilk sayısı birbirinden ilginç konu ve fotoğraflarla dolu. Aslı Üstünkaya’yla yapılmış röportaj, Sedat Aloğlu ve üç oğluyla Babalar Günü için yapılmış özel çekimler dergide yer alıyor. Serdar Bilgili’nin objektifinden moda fotoğrafları ve pek çok ilginç konu da Hello’nun ilk sayısında.

Aslı’yla çok özel

Uzun süredir sessizliğini koruyan ve özel fotoğraf çektirmeyen Aslı Üstünkaya, birbirinden güzel pozlarla Hello!’nun ilk sayısında yer aldı. Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinin karşısına geçen Aslı Üstünkaya bilinmeyen yönlerini de dergiye anlattı. Aslı Üstünkaya, antika tutkusundan biyoenerji merakına, yaşadığı ilişkiden yemek tutkusuna kadar pek çok konuda Hello!’ya açıklamalarda bulundu.

Serdar Bilgili’den moda fotoğrafları

Fotoğraf tutkusuyla da bilinen Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili, bu kez fotoğraf makinesini Hello! için eline aldı. Dilek Hanif, Deniz Mercan, Cengiz Abazoğlu gibi modacıların ürünlerini görüntüleyen Serdar Bilgili’nin fotoğrafları dergide 10 sayfa yer aldı. Bilgili, Hello! için çektiği fotoğraflarda siyah-beyaz çalıştı.

Babalar günü sürprizi

İşadamı eski milletvekili Sedat Aloğlu, Babalar Günü için oğulları Selhan, Alihan ve Sinan’la birlikte 11 yıl önce verdikleri pozu, Hello! için tekrarladı.

Hello! ilk sayısında Sedat Aloğlu ve oğullarıyla çok özel bir röportaj yaptı. Aloğlu ve oğullarının birbirleri hakkında neler düşündükleri eğlenceli fotoğraflarla dergide yer alıyor. Hello!, Sedat Aloğlu ve oğullarının 11 yıl önceki fotoğrafının aynısını da çekti.

Ayrıca Hello! dergisinde, Aloğlu ve oğullarının basketbol oynarken çeki-len fotoğrafları da yer alıyor. Aloğlu, ‘Mesleki yaşamlarıyla ilgili hiçbir baskıda bulunmadım. Selhan işadamı, Alihan siyasetçi olmak istiyor. Sinan ise müziğe meraklı’ diyor.

Yayın Direktörlüğü’nü Melda Narmanlı Çimen, Yayın Yönetmenliği’ni Erdem Kırım, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Didem Çoksayar’ın yaptığı Hello!, DBR’nin deneyimli ekibi tarafından hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!