Kısmetse Olur’da Ayça kıskançlık krizine girdi! - izle

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur’da Ayça kıskançlık krizine girdi - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 20:04

Kanal D'nin olaylı izdivaç programı Kısmetse Olur'da gün geçmiyor ki bir tartışma daha yaşanmasın. Bu hafta Kısmetse Olur evinden Gözde gitti. Kurallar gereği yerine yeni bir gelin adayı geldi. Yeni gelin adayı ise Hazal oldu. Ancak Hazal eve gelir gelmez Emre ile yakınlaştı ve olanlar oldu. İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmet Olur'da 7 Şubat Pazar akşamı yayınlanan final bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmanın kuralları gereği bir aday eve veda ederken, yeni bir yarışmacı hayatının aşkını bulmak için eve merhaba dedi.

Heyecanlı anların yaşandığı haftanın finali gecesinde eve veda eden isim gelin adaylarından Gözde oldu. Yeni gelin adayı ise Hazal oldu.

Yeni gelin adayı Hazal, eve gelir gelmez Emre'yi tanımak için geldiğini açıkladı. Bu durum Emre'ye aşık olan Ayça tarafından pek de hoş karşılanmadı. Ayça, Hazal'a karşı cephe alarak onun Emre'ye yakınlaşma .abalarını sabote etmeye çalışıyor. Ayça'nın evdeki yakın arkadaşları olan gelin adaylarının da ona destek olması ile Hazal'ın işi gittikçe zorlaşıyor. Ancak Hazal, her şeye rağmen Emre'yi tanımaya ve onunla yakınlaşmaya devam ediyor. Gelin adayları ise Hazal'ın eleme korkusu yaşadığını düşünüyor. Aslında Emre'ye aşık olmadığını konuşuyorlar.

Haberin Devamı

Hazal ve Emre'nin yakınlaşmasına şahit olan Ayça, kıskançlık krizlerine giriyor ve Hazal'ın Emre için yaptığı çorbayı sabote ediyor!

Programın sunucusu Seda Akgül ikilinin arasındaki sorunları çözmeye çalışırken Emre ve Ayça bir anda birbirine girdi. Emre Ayça'ya, Ne istiyorsun onu yapayım söyle de.” dedi.Ayça'da Emre'ye, “ Seni istiyorum, ne olacak” dedi. Ancak Emre Ayça'nın bu sözlerine karşılık olarak tepki gösterdi. Emre: “Ben seni sevmiyorum. Sana karşı bir şey hissetmiyorum.”dedi. Ortamın bir anda gerilmesi ile birlikte sunucu Seda Akgül Emre'ye eve Ayça'yı tanımak için eve yeni bir damat adayı gelse, sen de aynı şekilde onu sabote eder misin, yoksa destekler misin? diye sordu. Emre bu soruya, “Umurumda değil, istediğiyle görüşsün.” diye cevap verdi.

Emre, Hazal'ı tanımaya çalışıyor...

Emre, Pazar akşamı yapılan eleme sonucunda Gözde'nin evden ayrılması ile birlikte eve yeni gelen gelin adayı Hazal'ı tanımaya çalışıyor. Hazal, eve gelir gelmez Emre için geldiğini, hatta ailesinin onayını alarak geldiğini söyledi. Bu durum Emre'nin de hoşuna gitti. Ancak Emre, Hazal'a karşı temkinli davranıyor. Onu iyice tanımadan önce güvenemiyor. Bunun sebebini ise, önceden yaşadıkları olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Emre Ubeyli kimdir?

23 yaşındaki Emre Ubeyli, aslen Kayseri'li, ancak İstanbul'da yaşıyor. Açık Öğretim Spor Yönetimi Bölümü'nü okuyan Ubeyli, Fitness Antrenörü. Şu an kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'da bulunuyor ve evin gelin adayı olan Hazal'yakından tanımaya çalışıyor.

BAKMADAN GEÇME!