HAYATLARINDA İLK KEZ SİNEMAYA GİTTİLER

Güncelleme Tarihi:

HAYATLARINDA İLK KEZ SİNEMAYA GİTTİLER
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 17:24

İzmit Belediyesi, hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen ev kadınlarına bir sürpriz yaptı. 150 kadın, ’Evim Sensin’ filmini izlemeleri için sinemaya götürüldü. Kadınlar, salonda, filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz’i de karşılarında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Kadınlar daha sonra ünlü sanatçı ile birlikte filmi izledi.

Haberin Devamı

İŞTE EV KADINLARININ ÖZCAN DENİZ'LE TANIŞMA ANI- FOTOGALERİ

İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonuyla hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen 150 ev kadını bugün belediye otobüsleriyle Arasta Park Alışveriş Merkezi içersinde bulanan sinema salonuna götürüldü. Sinema girişinde birer paket patlamış mısır ikram edilen ev kadınları burada Özcan Deniz’in yönetip, başrolünü Fahriye Evcen’le birlikte başrolünü oynadığı ’Evim Sensin’ filmini izlemek için heyecanla beklemeye başladı. İzmit’e davet edilen Özcan Deniz sinema salonuna girdiğinde ise kadınlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kadınlar sanatçıyı uzun süre alkışlayarak fotograf çektirdi.

ÇOK HEYECAN VERİCİ

Hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen kadınlarla birarada film izlemenin çok heyecan verici olduğunu söyleyen Özcan Deniz, "Filmleri daha önce kendi aramızda veya galalarda sinema seyircileri ile birlikte birçok kez izledik. Ama hayatlarında sinema salonlarına gitmemiş ve sinemayı perde de izlememiş insanlarla film izlemek çok heyecan verici. Bunun İzmit gibi bir yerde gerçekleşmesi bu organizasyonu daha kıymetli kılıyor. İstanbul artık mekan olarak da çok eskidi. Seyirciye de çekim yapan insanlar da bunun farkında ve İstanbul’un artık her sokağı neredeyse kullanılmaya başlandı. İzmit’i, yakınlığı ve tarihi dokusu sebebiyle sizlerin de desteğiyle iş yapılacak bir bölge olarak görüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

O KONU ARTIK KAPANMIŞTIR

Bir gazetecinin Osmanlı İmparatorluğu dönemini konu alan ’Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ dizisinin, reytinglerinin düşük olması gerekçe gösterilerek yayından kaldırılmasıyla ilgili sorusu üzerine Deniz, "O artık kapanmış bir konu bizim için ve çok açmak istemiyoruz. Hayat devam ediyor. Televizyon konusunda somut adını koyduğumuz bir proje henüz yok. Sinema üzerinde çalışıyoruz. Şimdilik durum bu" dedi.

FİLMLERİ HEP TELEVİZYONDA İZLEDİM

Hayatı boyunca filmleri televizyondan izlediğini ve ilk defa bir sinemada film izleyeceğini söyleyen 53 yaşındaki Gönül Bayraktar, "Televizyonda hemen hemen her gün film izliyorum. Daha önceki yıllar filme gidecek durumumuz olmamıştı. Bugüne nasipmiş. İlk defa sinemada bir film izleyeceğim için çok heyecanlıyım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü bir sanatçı ile film izlemenin mutluluğu içersinde olduğunu söyleyen Şennur Bakaç ise "İlk defa sinema salonuna getirildik. Ayrıca filmin başrol oyuncusu ile birlikte film izleyeceğiz. Bunun için çok mutluyum ve aynı zamanda da çok heyecanlıyım" diye konuştu.

Daha sonra kadınlar, Özcan Deniz’le birlikte filmi izledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!