Yunan şarkıcı Ivi Adamou: Türkülerinize bayılıyorum

Güncelleme Tarihi:

Yunan şarkıcı Ivi Adamou: Türkülerinize bayılıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2024 08:19

Konser için üçüncü kez İstanbul’a gelen Yunan şarkıcı Ivi Adamou ile sahne öncesi buluşup, Türk hayranlarıyla arasındaki özel bağı konuştuk. Sıcak bir sohbet havasında geçen röportajımızda Adamou, Günay’da seyircisiyle bağını, müzik kariyerindeki gelişmeleri, Türk kültürüne duyduğu hayranlığı anlattı. İşte Ivi Adamou’nun Türk müzikseverlere mesajları ve müzik yolculuğuna dair ilginç detaylar...

Haberin Devamı

 İstanbul’a üçüncü kez geliyorsunuz. Türk hayranlarınızla olan bağınızı nasıl tanımlarsınız?

- Evet, üçüncü kez geliyorum ve çok mutluyum. Seyircilerimle aramızdaki bağ çok delice ama ben buna bayılıyorum. Şarkı söylerken beni hissettiklerine inanıyorum.

 Günay’da sahne almak nasıl bir his? Türk seyircisi sizi nasıl etkiliyor?

- Günay ve Günay’ın kitlesi harika. Günay’da sahne almak benim için büyük bir şans. Birlikte inanılmaz üç konser yaptık bile. Her defasında çok eğlendim. Seyirciyle birbirimizi kucakladığımızı söyleyebilirim.

 Müzik kariyerinizdeki gelişmeler ve değişiklikler hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz?

- Evet, tabii. 6 ay önce yeni albümüm “Diki Mou” çıktı, anlamı “Benimsin”. Ondan 1 ay önce de “Ti Sou Kanei” adlı single’ımı çıkardım. Herkes çok beğendi, gidişatından çok mutluyum. Şu an için Yunanistan, Kıbrıs, Türkiye, Ermenistan ve Amerika’da turlarım devam ediyor. Sosyal medyadan fanlarıma sürekli duyuruyorum.

Yunan şarkıcı Ivi Adamou: Türkülerinize bayılıyorum

ÇOK İYİ MÜZİSYENLERİNİZ VAR VE AÇIK KALPLİLER

Haberin Devamı

 Türk müziği ve kültürü hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu unsurları müziğinize nasıl dahil ediyorsunuz?

- Türk kültürüne ve türkülerine bayılıyorum. Çok iyi müzisyenleriniz var ve açık kalpliler. Her Türkiye’ye gelişimde misafirperverliğiniz üstümde büyüyor.

 Sahne performanslarınızda nelere dikkat ediyorsunuz? Seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için nasıl çaba gösteriyorsunuz?

- En iyisini yapmaya ve her defasında kendime katmaya çok fazla gayret ediyorum. Şan dersleri alıyorum. Seyircimle iletişim kuruyorum ve her zaman doğal kalmaya özen gösteriyorum. İnsanlar sanırım bunu hissediyor.

 Müzikal ilham kaynaklarınız neler? Sizi etkileyen sanatçılar veya türler hangileri?

- Dünyanın her köşesinden müzik dinliyorum. Sevdiğim bazı elementleri orijinalliğimi etkilemeyecek şekilde, bazen kendi müziğime de katıyorum. Sesinde his taşıyan tüm sesler beni etkiliyor. O sebeple birçok sanatçı bana ilham oluyor, çünkü her gün en çok yaptığım şey müzik dinlemek oluyor.

Haberin Devamı

Yunan şarkıcı Ivi Adamou: Türkülerinize bayılıyorum

KONSER SONRASI MUTLU AYRILSINLAR İSTİYORUM

 Dinleyicilerinizle daha yakın bir bağ kurmak için sosyal medyayı nasıl kullanıyorsunuz?

- Tüm güncel ve gelecekle ilgili haberlerimizi sosyal medya üzerinden paylaşıyorum.

Bu sayede dinleyicilerimin ortalama beklentilerini de anlıyorum. Sosyal medya aracılığıyla beni daha yakından tanıyabiliyorlar.

 Müzik endüstrisindeki değişiklikleri göz önüne alarak, kariyerinizde hangi yönde ilerlemeyi planlıyorsunuz?

- Müzik dünyasını takip ediyoruz, fakat kendi orijinalliğimizden çıkmıyoruz. Geleneksel müzikle yenilikleri harmanlamaya çalışıyoruz. Müzik çok hızlı değişiyor, biz de her zaman takipteyiz.

Haberin Devamı

 Türk hayranlarınıza bir mesajınız var mı? İstanbul’daki konserinizle ilgili beklentileriniz neler?

- Evet, çok mesaj alıyorum. En büyük isteğim, konserlerimde dinleyicilerimi kalplerinde büyük hislerle uğurlamak. Konser sonrası mutlu ayrılsınlar. Beni en çok mutlu edecek şey budur.

Yunan şarkıcı Ivi Adamou: Türkülerinize bayılıyorum

Sürpriz bir Türk sanatçıyla düet yapacağım

◊ Yeni projeler ve çalışmalarınızdan bahseder misiniz? Dinleyicilerinizi neler bekliyor?

- Yeni projelerim yolda, geliyor. Özellikle bir Türk sanatçısıyla yapacağımız çok özel bir şarkı var şu an üzerinde çalıştığımız.
Gerekli duyuruları yapmak için sabırsızlanıyorum. Takipte kalın.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!