Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı ile evlenen Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli Müge Anlı ile evlenen Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2022 17:15

25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, sosyal medya hesabından soyadını da değiştirdi. Bu gelişmenin ardından Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bilgiler yeniden gündem konusu oldu. Peki, Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Müge Anlı kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıklamıştı. Evleneceğinin müjdesini verdikten sonra, Şinasi Yüzbaşıoğlu bir anda magazin gündeminin aranan isimlerinden biri oldu. 25 Haziran'da aile arasında sade bir nikahla Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştiren Müge Anlı'dan beklenen hamle geldi. Müge Anlı, sosyal medyadan soyadını değiştirerek, hesabına 'Yüzbaşıoğlu'nu da ekledi.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, Adana doğumludur ve 58 yaşındadır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştır. Yakında Müge Anlı ile evlenecektir. Daha önce Adana emniyet müdürlüğünde de görev almıştır. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Daha önce Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

BAKMADAN GEÇME!