Åžimal'den kötü haber... 'Tüm aile yıkıldık, hastalığım metastaz yaptı...'

Güncelleme Tarihi:

Şimalden kötü haber... Tüm aile yıkıldık, hastalığım metastaz yaptı...
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 30, 2024 15:36

2022 yılında meme kanserini yenen, geçtiğimiz ocak ayında ise beynindeki tümör nedeniyle ameliyat masasına yatan Şimal'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

8 saatlik operasyonun ardından, tedaviye başlayan ve kısa süre sonra iyileştiğinin müjdesini veren şarkıcı, hastalığının metastaz yaptığını duyurdu.

Şimal, sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

"Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat Dm kutusu doldu taştı. Hepiniz, sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha... Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise, erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü işin tedavileri başlayacak onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin! "

Haberin Devamı

'DUALARINIZLA  AYAKTAYIM'

Şimal, 17 Ocak'ta geçirdiği büyük operasyondan 9 gün sonra bu fotoğrafı paylaşmıştı:

"Her geçen gün daha iyi oluyorum şükür. Haftaya ışın tedavisi başlıyor, sonra akıllı ilaçları kullanacağım. Yorucu bir süreçten geçiyorum ama his isyan etmiyorum. Yaradana teslimim. Kendimi iyi hissettikçe sizleri bilgilendireceğim. Bol bol dinleniyorum şimdilik. Bu arada güzel dualarınızla ayaktayım çok teşekkür ederim hepinize. Kocaman öpüyorum hepinizi, kendinize çok iyi bakın" 

Â

Şimalden kötü haber... Tüm aile yıkıldık, hastalığım metastaz yaptı...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!