Sefa Doğanay başarı sırrını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Sefa Doğanay başarı sırrını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 09:12

Ekranların sevilen eğlence programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de birinci olarak adını duyuran komedyen Sefa Doğanay başarı sırlarını açıkladı. Kendisinin şuan ki noktaya gelene kadar karşısına çıkan zorlukları anlatan Doğanay, ‘benimle çok dalga geçtiler’ dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yaptığı taklitler ve yeteneğiyle kısa sürede sevilen Sefa Doğanay, bu işe başlarken kendisiyle çok dalga geçildiğini söyledi. Bulunduğu noktaya kolay gelmediğini belirten Doğanay, şöyle konuştu:

"Televizyona çıkıp ne yapacaksın; millet esprilere değil, senin tipine güler ancak' dediler. Ama bildiğim tek bir şey var; inanmak ve çalışmak."

Sefa Doğanay Kimdir

Sefa Doğanay Kimdir?

30 Eylül 1992 Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulu Samsun Gazipaşa İlköğretim Okulunda okudu. Liseyi ise Samsun Namık Kemal Lisesi'nde okudu.

Okul yıllarında çeşitli değişim ve sosyal projelerde görevler aldı. Taklit yeteneğini çok küçük yaşlarda keşfeden Sefa, izlediği tüm sanatçıların taklitleri yanı sıra çevresinde bilinen ve tanınan kişileri de taklit ederek herkesin sempatisini kazandı.

Haberin Devamı

2010 yılında kazandığı İstanbul Marmara Üniversitesi İşletme bölümünde 3. sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye 250.000 TL ödülü kazandı. En son, Atv’de Çocuklar Duymasın dizisinde Hami karakterini canlandırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!