Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den ilk paylaşım geldi Benan Kocadereli kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Şafak Mahmutyazıcıoğlunun eski eşi Benan Kocadereliden ilk paylaşım geldi Benan Kocadereli kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2022 09:42

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm haberi ve cenaze görüntüleri ardından gözler eski eş Benan Kocadereli'ye çevrildi. Cenazeye katılan Kocadereli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 2 kız çocukları olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Kocadereli, 15 yıllık evliliğini geçtiğimiz yaz noktalamıştı. Peki, Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var.

Kocadereli eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirtip ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı.

"SON VAZİFEMİZİ YAPTIK"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ardından Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi. Benan Kocadereli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son vazifemizi yaptık. Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım, ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalp hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME!