Rıza Esendemir: 'Selah Sue'ya aşığım, evlen benle diyeceğim!'

Güncelleme Tarihi:

Rıza Esendemir: Selah Sueya aşığım, evlen benle diyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 11:20

Magazin dünyası Rıza Esendemir ismini son dönemde İrem Derici'yle yaşadığı evlilikle duydu. Ama o aslında radyo dinleyicilerinin 20 yıldır yakından tanıdığı bir isim. Yeni sezonda programına internet üzerinden devam edecek olan Esendemir'le konuştuk.

Haberin Devamı

Hiç bilmeyenler için Arıza TV nedir, ne değildir? 

Hiç bilmeyenler için söyleyeyim, internet üzerinden yayın yapan bir eğlence kanalı. 4 yılı aşkın süredir radyo show’umuzu yayınlıyoruz. Ama son dönemde radyoya bir süre ara verdiğimiz için sadece Ariza TV'ye özel yayınlar yapıyoruz. Cumaları saat 21:00 de konuklarımızı stüdyomuzda ağırlıyoruz. Mesela bu haftaki konuğumuz Sinan Akçıl...

 

Rıza Esendemir: Selah Sueya aşığım, evlen benle diyeceğim

 

** Aslında uzun yıllardır mesleğin içinde bir radyocusunuz. Ama son dönemde pek çok kişi sizi bir “magazin figürü” olarak da tanıdı. Eskisinden daha çok tanınıyor olmak nasıl bir şey? 

Haberin Devamı

Açıkçası tanınmak güzel bir şey. 20 yıldır bindiğim takside beni sesimden tanıyorlardı ama son dönemde yolda sokakta görenler yanıma gelip 'Aa 20 yıldır dinlediğimiz adam senmişsin' diyorlar. Çok fazla bir şey değişmedi açıkcası. Sadece fiziksel görüntümü çözdüler. İş konusuna gelince, iyi kötü tarafları var 'magazin figürü' olmanın... Konu, bu popüleriteyi iyi niyetli mi kötü niyetli mi kullandığınız... Ben her zaman, bu avantajı insanları ezmek, insanları aşağılamak veya işlerine engel olmak için kullanmadım. Hep daha çok insana nasıl ulaşabilirim diye düşündüm.   

 

BİKİNİ GİYİP GELEN TAKSİCİ

Rıza Esendemir: Selah Sueya aşığım, evlen benle diyeceğim

 

**  Bugüne kadar programınızda başınıza gelen en acayip olay neydi? 

Bir gün canlı yayında 'Taksim meydanında bikiniyle gelen ilk dinleyicimize motosiklet hediye edeceğim' dedim ve 20 dakika sonra eşinin bikinisini giymiş ve yanımıza gelmiş bir taksici dostumuz geldi! Bunu hiç unutamıyorum.

 

Haberin Devamı

Rıza Esendemir: Selah Sueya aşığım, evlen benle diyeceğim

 

** Peki konuk etmek için yanıp tutuştuğunuz biri var mı? 

Her zaman heryerde bangır bangır sölediğim bir isim var, o da Bülent Ortaçgil.. Umarım ölmeden kendisiyle bir programımda ağırlarım! Bir de Selah Sue... Ona aşığım çünkü! Hatta bir gün gelirse programa, canlı yayında 'Evlen benle' bile diyebilirim! 

** Dünyada gıpta ederek izlediğin, takip ettiğiniz isimler kimler?  

TV show’u olarak Jimmy Fallon'ı seviyorum, bir de tabiki efsane Jay Leno'yu... 

 

BAKMADAN GEÇME!