Kanye West: Instagram'a girerim ama bir şartla!

Güncelleme Tarihi:

Kanye West: Instagrama girerim ama bir şartla
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:26

Amerikalı hip hop sanatçısı Kanye West, hayranlarının Instagram hesabı açması yönündeki ısrarlarına direniyor. West son olarak, "Hesap açarım ama bir şartla!" dedi ve koşuluyla yine sosyal medyada çok konuşulmayı başardı.

Haberin Devamı

ABD'li rapçi ve hip hop prodüktörü Kanye West, Instagram hesabı açmak için, 'kimsenin kendisine karışmaması' şartını koştu:

"Instagram hesabı açarım ama bir şartla! Kimse benden bir şey postalamamı veya bir şey söylememi istemeyecek. Orası benim sanat alanım olacak. Zaten benim tweetlerim de bir tür çağdaş sanat formudur."

 

Kanye West: Instagrama girerim ama bir şartla

 

Kanye West daha önce de sosyal medya hesaplarının sanat üretme alanı olduğunu söylemişti. Bir hafta önce bilinç akışını izlediğini ve bunun tıpkı 'Twitter şiiri' gibi olduğunu dile getirmişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ay 'The Life of Pablo' adlı yeni albümünü yayınlayan Kanye West, yaratıcılıkta zirveyi zorluyor. Basketbol takımı Los Angeles Clippers'ın maskotu Chuck the Condor'u yeniden tasarlamayı teklif ediyor; yılda üç albüm yapacağını duyuruyor; moda sektöründe de yılda 7 koleksiyon çıkaracağını bildiriyor.

Ancak Kanye West'in 12 yılda 7 albüm yaptığını varsayarak bu açıklamalar oldukça iddialı....

 

Kanye West: Instagrama girerim ama bir şartla

 

MARK ZUCKERBERG'TEN PARA İSTEMİŞTİ

Kanye West, geçen ay da 'fikirlerini hayata geçirebilecek kadar parası olmadığı için' Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'den 1 milyar dolar istemesiyle gündeme gelmişti.

Bunun için Twitter'dan Zuckerberg'i mesaj yağmuruna tutan West, daha sonra Zuckerberg'in doğum günü olduğunu hatırlayarak, "Biliyorum doğum günün ama, lütfen yarına kadar beni ara" diye yazmıştı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!