Kaan Cüreklibatır kimdir, nereli, kaç yaşında? Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatır hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kaan Cüreklibatır kimdir, nereli, kaç yaşında Cüneyt Arkının oğlu Kaan Cüreklibatır hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 10:14

Kaan Cüreklibatır, merak edilen isimlerden biri. Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiğinin duyurulmasının ardından hayatıyla ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatır kimdir, nereli, kaç yaşında? Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatır hakkında bilgiler..

Haberin Devamı

Kaan Cüreklibatır, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin açıklanmasının ardından hayatı hakkında bilgiler araştırılıyor. İşte Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatır hakkında bilgiler

KAAN CÜREKLİBATIR KİMDİR?

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatır, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Tam adı Kaan Polat Cüreklibatır'dır. Oyuncu Murat Arkın'ın kardeşidir.

Babasına olan benzerliğiyle dikkat çeken Kaan Cüreklibatır, Aslı Cüreklibatır ile evlidir. Çiftin, Sarp ve Zeynep adında iki çocuğu vardır.

Kaan Cüreklibatır, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Kaan Cüreklibatır, bir spor okulu açarak yurtdışında çocuklar için özel bir çocuk gelişim programını Türkiye'ye getirmiştir.

BAKMADAN GEÇME!