Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Güncelleme Tarihi:

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 11:59

Süper kahramanlar zaten super olmaları nedeniyle oldukça seksidirler. Ancak bir de bu seksilerin arasından bile sıyrılan, karizmasıyla diğerlerine fark atan en seksiler vardır. Sonuçta Hulk da bir süper kahraman ama tipimiz sayılmaz.

Haberin Devamı

Harley Quinn

Kendisiyle tanışalı aslında çok olmadı ama onu Joker kadar sevdik. O bizi Joker kadar sevdi mi bilmiyoruz. Ancak bir psikolog iken Joker’e aşık olup, onunla çalışmaya karar veren ve deliyle deliren, üstelik çok da seksi deliren bu kadın gerçekten hepimizin aklını başından aldı.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Kara Panter

Yokluğu sırasında düzenin bozulduğunu gören ve sivil savaşla karşı karşıya kalan karakterimiz ülkesine dönemkten vazgeçip ABD’de kalır ve burada kendisine Kara Panter ismini verip super kahramanlığa soyunur. Kara Panter’de oldukça yeni bir Marvel karakteri olmasına rağmen seksapeliyle şimdiden herkesin aklında yer etmiş durumda.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Wonder Woman

Haberin Devamı

Kısa süre önce büyük sahnede canlı kanlı izlediğimiz dünyanın en seksi kahramanlarından biri olan Wonder Woman sadece dünyanın bütük kurşunlarına karşı gelmiyor, o kurşunları kalbimize kalbimize geri gönderiyor. Sana kahramanlıkları yolları, bize kurşunlar sevgili Wonder Woman! Ama kadının adı üzerinde tabii, yapacak bir şey yok.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Superman

Şimdi bir liste yapıp da dünyanın en seksi aktörlerinin peşpeşe canlandırdığı Superman’ı bu listeye koymamak olmaz. Superman seksapelin her türlü vücuda gelmiş halidir. İsterseniz çekingen gazeteci halini alın, dilerseniz Superman’a dönüştüğü o kaslı haliyle sevin, her türlü seksidir.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Iron Man

Eğer Superman’dan bahsettiysek Demir Adam’dan da bahsetmemiz gereklidir. Özellikle Robert Downey Jr.’ın alaycı ve şahsına münhasır kişiliğinin bambaşka bir yere taşıdığı bu super kahraman seksiler listesinde var olmayı bu nedenlerle hakeder. Ayrıca dışı demir içi yumuşacıktır bu adamın. Her kadının rüyasını süsleyen erkek özelliklerinin hepsini taşır.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Batman

Haberin Devamı

Onun arabası var, güzel mi güzel, kahyası da var özel mi özel, ruhu da var, e ne duruyorsunuz sayın seyirciler aşık olsanıza! Bruce haliyle şehrin en zengin yakışıklısıdır, Batman haliyle gecelerin en görkemli kuşudur. E bir kadın daha ne ister. Arabası da var: Bat Mobil. Ayağınızı yere değdirmeyecek bir erkek kadar seksi başka bir şey olamaz.

Gelmiş geçmiş en seksi 6 kahraman

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!