Esra Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Esra Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2022 14:38

Cicişler olarak bilinen ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, biyografisi ile merak edilen isim oldu. Bir dönem ekran önünde sıkça yer alan iki kardeş, zaman zaman olumsuz olaylarla da gündemde yer almaya başladı. Peki, Esra Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Esra Ersoy gözaltına alınmasının ardından biyografisi ile gündeme geldi. Kamuoyunda 'Ciciş Kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, geçtiğimiz aylarda 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Esra Ersoy, "Hayat Güzeldir” adlı dizi film gibi birçok yapımda yer aldı. Peki, Esra Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Esra Ersoy'un hayatı hakkında merak edilen bilgiler.

ESRA ERSOY KİMDİR?

Esra Ersoy, 21 Haziran 1985 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Mersin’de tamamlayan Esra Ersoy, Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur.

Haberin Devamı

Kardeşi Ceyda Ersoy ile birlikte ciciş kardeşler olarak isimlerini duyurmuşlardır. Yine, kardeşi Ceyda Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Hayat Güzeldir” adlı dizi filmde oynamıştır.

BAKMADAN GEÇME!