Danilo Zanna kimdir, nereli ve eşi kim? İşte MasterChef jürisi Danilo Zanna hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Danilo Zanna kimdir, nereli ve eşi kim İşte MasterChef jürisi Danilo Zanna hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2020 15:48

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan yemek yarışma programı MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden olan Danilo Zanna, uzun yıllardır ülkemizde olan ve çeşitli programlarla adından söz ettiren bir isim. Televizyonseverler de Danilo Zanna hakkında internette merak ettikleri detayları araştırıyor. Peki, Danilo Zanna kimdir, nereli ve eşi kim?

Haberin Devamı

TV8'in yemek yarışması MasterChef Türkiye'de 3. sezon başlıyor. sempatik tavırları ve yarışmacılarla girdiği diyaloglarla kendini gösteren Danilo Zanna yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden. İşte, MasterChef jürisi Danilo Zanna hakkında bilgiler...

Danilo Zanna, 1982 yılında İtalya’da dünyaya geldi. Aileden gelen aşçılık yeteneğiyle belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilenen Zanna, amcasının hastalanması ile birlikte bir süre Londra'da kaldı ve farklı mutfaklarla çalışmaya başladı.

Bir hafta sonu için İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve dünya evine girdi. Türkiye'de yaşamaya karar verdikten sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

TV ekranlarına çıkmaya başlaması ile tanımaya başlayan Danilo Zanna, "İtalyan İşi", "Elin Oğlu" gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın "Görümce" isimli sinema filminde rol aldı.

Haberin Devamı

Son olarak MasterChef yarışmasında jüri üyesi olması ile popülerliği artan İtalyan Şef, "Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi" adlı tek kişilik gösteriye de imza attı.

KİMİNLE EVLİ?

Danilo Zanna, bir çocuk babası. Danilo Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"

Danilo Zanna'nın bu evlilikten Zeno Tibet adında bir de oğlu var. Ünlü şef, sosyal medya hesabında sık sık oğlu ile birlikte olduğu paylaşımlar yapıyor.

Danilo Zanna, İtalyan yemekleri workshopları verip, gastronomi öğrencilerine danışmalık yapmaya devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!