Burak Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Bulut Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında!

Güncelleme Tarihi:

Burak Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli Burak Bulut Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 16:42

Son dönemlerde isimlerini İrem Derici ile yaptıkları düetle daha fazla duyuran Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. İrem Derici'nin de yer aldığı programda Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sevilen şarkılarını birlikte seslendirecekler. Programda, adını pek fazla magazinde görmediğimiz Burak Bulut izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Burak Bulut kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, ŞArkılar Bizi Söyler konuğu Burak Bulut şarkıları ve hayatı...

Haberin Devamı

Burak Bulut Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları arasında yer alıyor. Gündemde olmayı pek tercih etmeyen Burak Bulut izleyiciler tarafından araştırılan isimlerden biri oldu. Peki, Burak bulut kimdir, kaç yaşında, nereli?

BURAK BULUT KİMDİR?

Burak Bulut 1980 yılında doğmuştur ve aslen Elazığ'lıdır. ünlü şarkıcı son zamanlarda Kurtuluş Kuş ile birlikte çıkardığı şarkılarla gündeme gelmektedir. Son zamanın başarılı şarkıcılarından olan Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ile seslendirdiği Nabız ve Sevmedim Deme şarkılarıyla gündeme gelmişti. Burak Bulut son olarak Ebru Yaşar ve Kurtuluş Kuş ile düet yaptı.

Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ve Ebru Yaşar’ın ‘İçime Ata Ata’ düeti 24 saatte 3,5 milyonun üzerinde izlenerek, Türkiye'de ve dünyada rekor kırdı.

BAKMADAN GEÇME!