Güncelleme Tarihi:
1931 yılında “Harry’s Bar” adıyla Venedik San Marco Meydanı’nda açıldığından beri giderek büyüyen restoran; New York, Hong Kong, Los Angeles, Miami, İbiza, Monte Carlo, Porto Cervo, Abu Dhabi, Venedik, Londra, İstanbul şubelerinden sonra yeni restoranını Bodrum'da açtı.
Deneyimli İtalyan Şef Domenico Tonin’in usta ellerinde öğle ve akşam yemeği servisleri ile sunuyor.
Marinanın burun kısmında denize karşı konumlanan kapalı, açık ve güverte bölümlerinden oluşan restoranın yeni menüsünde; Cipriani Usulü Concasse Domates Eşliğinde Kum Midyeli Spagetti, Parmesan Dilimleri Eşliğinde Yer Elması ve Avakado Salatası, Tartare ve Marinara Sos Eşliğinde Kalamar, Cipriani Usulü Ev Yapımı Fırınlanmış Tagliolini, Izgara Polenta Eşliğinde Cipriani Usulü Karides, Porcini Mantar ve sote sebzeler eşliğinde Dana Bonfile, Carlina Soslu Tavada Dülger Balığı, Mugnaia Limon Soslu Tavada Pişirilmiş Dil Balığı, Dana Bonfile, Pane Edilmiş Kuzu Pirzola, Karides ve Kuşkonmaz Eşliğinde Risotto, Cipriani Usulü Dana Carpaccio, Primavera Usulü Risotto Cipriani, tatlılardan ise Orman Meyveli Tartlar, Vanilya Mereng ve sipariş anında hazırlanan Cipriani Usulü A la minute Vanilyalı Dondurma gibi spesiyaller yer alıyor.