Aydemir Akbaş’ın eşi Beyhan Benek Akbaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Aydemir Akbaş’ın eşi Beyhan Benek Akbaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2022 15:43

Aydemir Akbaş ve eşi Beyhan Benek Akbaş gündemde yer alıyor. Aydemir Akbaş canlı yayında yaptığı açıklamada, ‘Allah geçinden versin ama eşim Beyhan olmazsa 20’lik alırım’ dedi. Peki, Aydemir Akbaş’ın eşi Beyhan Benek Akbaş kimdir?

Haberin Devamı

Aydemir Akbaş açıklamaları ile gündemde yer almaya devam ediyor. Daha önce Nebahat Çehre ile ilgili, 'Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" diyen Aydemir Akbaş, "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır.' açıklamasını yapmıştı. Aydemir Akbaş ve Beyhan Benek 1694 yılından beri evli.

 BEYHAN AKBAŞ KİMDİR?

Aydemir Akbaş, 1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlendi

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Aydemir Akbaş, Nebahat Çehre yorumuyla gündeme bomba gibi düşmüştü. "Tanımadığım kişiyle evlenmem, kimseyi tanımaya uğraşamam" diyen usta oyuncu Nebahat Çehre itirafıyla şaşırtmıştı:

Aydemir Akbaş’ın eşi Beyhan Benek Akbaş kimdir

Haberin Devamı

"Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" diyen Aydemir Akbaş, "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır."

"Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'in kalitesine ulaşmak zordur" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!