'Aşıktım sana, mecnun oldum'

Güncelleme Tarihi:

Aşıktım sana, mecnun oldum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 02:59

'Blue Jasmine' filmiyle geçtiğimiz yıl 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan ünlü yıldız Cate Blanchett, İstanbul ziyaretini noktaladı. Avustralya'ya dönen ünlü yıldızın ardından, rehberi izlenimlerini paylaştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde eşi Andrew Upton ve üç çocuğuyla birlikte Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Cate Blanchett, herkesin gönlünü kazandı. Avustralyalı yıldızın gizli İstanbul ziyaretini koordine eden şirketin müşteri ilişkileri yöneticisi Cenk Kınalı, Instagram'da Blanchett ile ilgili izlenimlerini yazdı.

'AŞIKTIM SANA, MECNUN OLDUM'

Aşıktım sana, mecnun oldum

"İki Oscar sahibi, dünyanın en iyi kadın oyuncularından biri olacaksın, sonra şoföre teşekkür etmeyi unuttun diye geri döneceksin. Etrafta çöp kutusu yok diye 'Mandalina kabuklarını cebime koyayım, cebim güzel koksun' diyeceksin. 'Cate' diye bağıranların hepsiyle sohbet edeceksin. Ayağında postallarla, soğuğa inat gezeceksin. Aşıktım, mecnunun oldum."

Haberin Devamı

SABUN, BORNOZ VE PEŞTEMAL ALDI

Aşıktım sana, mecnun oldum

Avustralyalı oyuncu, İstanbul'da kaldığı günlerde Kapalıçarşı, Beyoğlu ve Galata'yı gezdi. Kapalıçarşı'da alışveriş yapan Blanchett Türk yapımı sabun, bornoz ve peştemal satın aldı. Beyoğlu'ndaki bir kitapçıdan ise Orhan Pamuk ve Ahmet Hamdi Tanpınar'ın eserlerini satın aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!