Alican Yücesoy kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Alican Yücesoy kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 13:29

Ekranların sevilen dizisi Kördüğüm’de Belçim Bilgin’in canlandırdığı Naz karakterinin eşi Umut Özer’e hayat veren ünlü oyuncu Alican Yücesoy kimdir? nereli, kaç yaşında, rol aldığı dizi ve filmler, özel hayatı ve kariyer hayatına dair merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

İntikam, Zoraki Koca, Suskunlar, Adanalı, Eyvah Eyvah 1, 2 gibi sinema ve televizyon dünyasında büyük ses getiren projelerde rol alan Alican Yücesoy’un merak edilen özel yaşamı ve hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik.

Şu sıralar Kördüğüm dizisinde İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu dizide Naz (Belçim Bilgin)’ın kocası Umut Özer rolünde karşımıza çıkıyor.

Oyunculuğu ve duruşu ile herkesin hayran olduğu Alican Yücesoy hakkında bilinmeyenler yazımızda…

Genç ve başarılı oyuncu Alican Yücesoy 22 Ekim 1982 yılında İstanbu’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa da bitirdikten sonra oyunculuk eğitimi almak için de İstanbul’a geldi. İstanbul’a gelince ise Haliç üniversitesinde tiyatro bölümünde eğitimine başlamıştır.

Haberin Devamı

Okula başlamasından bir gün sonra ise tesadüf eseri katıldığı  tiyatro seçmelerinde kazanmasıyla Bakırköy Belediyesinde çalışmaya başladı.

Sonra ise diziler sinema filmler vs kariyeri resmen başlamış oldu. Burda oyunculuk yaptığı esnada ise ezuan’ın İyi İnsanı, Tersine Dünya, Günün Adamı, Pırtlatan Bal, Köpek Kadın Erkek gibi oyunlarda oynadı.

BAKMADAN GEÇME!