50 yıllık dostluk

Güncelleme Tarihi:

50 yıllık dostluk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2022 09:26

Kanal D’nin sevilen dizisi “Camdaki Kız”da rol alan amer Levent ile Engin Şenkan,, OGM Pictures’ın yılbaşı partisinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Normal hayatta da sıkı dost olan ikiliden Levent, çektirdikleri bu kareyi “50 yıllık dostluk” notuyla Instagram’da paylaştı. Usta oyuncunun bu karesine takipçilerinden beğeni yağdı.

50 yıllık dostluk

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Yanıtı gündem oldu

Esra Bilgiç, Twitter’da bir kullanıcıya verdiği yanıtla gündem oldu. Marmara Üniversitesi’nde okuyan oyuncu, “Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı; park et diye” tweet atan kullanıcıya “Okula Marmaray ile geliyorum. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema yeni bir senarist kazanır” diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

50 yıllık dostluk

Operasyon başarılı

Geçen kasım ayında “Baş Belası” oyununun ekibiyle geçirdiği trafik kazasında yaralanan Ceyhun Fersoy, yeni bir operasyon geçirdi. Begüm Öner eşinin hastane odasında çekilen bir karesini Instagram’ına yükleyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi: “Bugünkü operasyon da başarılı geçti. Çok şükür.”

50 yıllık dostluk

Boğaz’da şarkı molası

Mabel Matiz, önceki gün sahilde yürüyüşe çıktı. Lüks aracıyla Arnavutköy’e gelen ünlü şarkıcı ardından sahilde yürüyerek yaklaşık yarım saat boyunca Boğaz havası aldı. Kulağından kulaklığını elinden de telefonunu düşürmeyen Matiz, bol bol şarkı dinledi. Şarkıcı, yürüyüşünü bitirdikten sonra tekrar aracını çağırarak oradan uzaklaştı. (Deniz BOY)

50 yıllık dostluk

Yılbaşı alışverişi

Gamze Topuz önceki gün kızı Elis Naz ve sevgilisi Tümer Metin ile Zorlu AVM’de objektife yansıdı. Çift, dünyaca ünlü markalardan yeni yıl alışverişi yaptı. Ardından hep beraber keyifli bir akşam yemeği yediler.

Haberin Devamı

50 yıllık dostluk

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!