28 kilo verdi, iğne ipliğe döndü! Elçin Afacan bakın nasıl kilo vermiş

Güncelleme Tarihi:

28 kilo verdi, iğne ipliğe döndü Elçin Afacan bakın nasıl kilo vermiş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 17:01

Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemine giren Elçin Afacan değişimiyle şaşkınlık yarattı. Bir dönem Fox Tv’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde rol alan oyuncu yıllar içerisinde fazla kilolarından kurtuldu. 28 kilo vererek büyük bir başarıya imza atan Elçin Afacan nasıl kilo verdiğini de açıkladı. Instagram hesabından 1.8 milyon takipçisi olan Afacan, bir röportajında kilo verme sürecini açıkladı.

Haberin Devamı

“Bir Aile Hikâyesi” dizisinde canlandırdığı Beste rolüyle akıllara kazanan oyuncu Elçin Afacan verdiği kilolarla hayrete düşürdü. Fox Tv’de yayınlanan ve başrol oyuncusu olarak Beste karakterini canlandıran Elçin Afacan, 28 kilo verme sırrını paylaştı. Bir röportaj sırasında zayıflama sırrını açıklayan Afacan, sürecin oldukça basit olduğunu ifade etti.

28 KİLO VERDİ, DEĞİŞİMİYLE HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Zayıflayarak bambaşka bir görünüme kavuşan Elçin Afacan değişimiyle büyük dikkat çekti. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan oyuncu paylaşımlarıyla yüz binlerce beğeni alıyor. 1.8 milyon takipçisi olan Afacan’ın nasıl zayıfladığı ortaya çıktı.

28 kilo verdi, iğne ipliğe döndü Elçin Afacan bakın nasıl kilo vermiş

Haberin Devamı

ELÇİN AFACAN NASIL KİLO VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Fazla kilolarından dertlenen ünlü isim, aldığı karar sonrası incecik kaldı. Elçin Afacan, fazla kilolarını diyetisyen kontrolünde vererek incecik bir görünüme sahip oldu. Karbonhidrat, şeker ve gluteni hayatından tamamen çıkardığını söyleyen ünlü oyuncu, bir yılda tam 28 kilo verdi. Et ve sebze ağırlıklı beslenen ve günde en az 10 bin adım atan oyuncu fazla kilolarını bu şekilde verdiğini anlatarak fazla kilolarından yakınan herkese umut oldu.

28 kilo verdi, iğne ipliğe döndü Elçin Afacan bakın nasıl kilo vermiş

Afacan bir röportajında kilo vermesiyle ilgili olarak, “Bunun aslında bir sırrı yok. Günün sonunda boğazı tutunca oluyor yani. Ben de boğazımı tuttum. Her gün 10 bin adımımı atıyorum. Gazlı hiçbir şey içmiyorum. Söylediğim her şey benim bünyemde, benim doktorumun, diyetisyenimin bana öngördüğü şeyler. Bir diyetisyenle her şey çözülüyor” cümlelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME!