250,000 Euro'ya Malta'da yeni bir hayat

Güncelleme Tarihi:

250,000 Euroya Maltada yeni bir hayat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 20:13

Bazen vize başvuru kuyruğunda bazen pasaport gişesinde " Bu çilemiz ne zaman bitecek" diye hayıflandığımız çok olur...Bazen her şeyi geride bırakıp yeni bir ülkede yeni bir yaşam kurmanın hayallerini kurarız...

Haberin Devamı

Bu hayalleri gerçekleştirmek artık çok zor değil...Bir çok ülke başlattıkları oturum ve vatandaşlık programlarıyla yeni bir hayat kurma şansı tanıyor. Tabii paranız varsa...

Bu ülkelerden biri de Avrupa Birliği üyesi Malta...

Malta Hükümeti tarafından yeni başlatılan Malta Daimi Oturum Programı yeni bir yaşam fırsatı sunuyor. 250,000 Euro tutarında Malta devlet tahvili alarak yatırım yapan kişiye ve ailesine, Malta’da süresiz, ömür boyu geçerli olmak üzere oturum izni veriliyor.

Devlet güvencesi altında 5 yıl vadeli 250,000 Euro bedelli Malta tahvili aldığınızda sadece 1 ay içinde tüm ailenizle birlikte Malta’da süresiz oturum hakkı elde ediyorsunuz.

Başvuru süreci sonucunda oturum kartı sahibi olduğunuzda, Malta dışından elde ettiğiniz gelirler için Malta’da vergi ödeme zorunluluğunuzun olmaması da bu programı diğer benzer yatırım programları içerisinde oldukça avantajlı duruma getiriyor..

Haberin Devamı

Bu programı diğer ülkelerin devlet tahvilli oturum programlarından ayıran diğer bir büyük avantaj ise aldığınız tahvili kendi hesabınızda tutabiliyor olmanızdır. Ayrıca sizin ve ailenizin belirli bir süre Malta’da kalma zorunluluğunun olmaması, Türkiye’deki hayatınıza kesintisiz devam edebilmenizi sağlıyor.

250,000 Euroya Maltada yeni bir hayat

Schengen içindeki ülkelerde ise serbest dolaşım 

Malta'nın başlattığı 'Yatırım Yoluyla Oturum ve Vatandaşlık' programını tanıtmak amacıyla bir grup gazeteciyi adaya davet eden Yeni Bir Hayat Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Akaydın " €250,000 tutarında Malta devlet tahvili almak gerekiyor. Devlet tahvilleri, Malta Hükümeti garantisi altında. Kişinin kendi adına Malta’da veya Türkiye’de açacağı bir yatırım hesabı üzerinden tahvil alımı gerçekleşiyor. Tahviller 5 yıl süresince kişinin kendi hesabında tutuluyor. Yapılan yatırım 5 yıl sonra geri alınabiliyor. Yatırım karşılığında kendisi ve ailesine Malta’da süresiz oturum, Schengen içindeki ülkelerde ise serbest dolaşım hakkı veriliyor. Bu süre zarfında Malta’da düzenli olarak kalmak zorunda değil" dedi.

250,000 Euroya Maltada yeni bir hayat


Haberin Devamı

Yaşam standartı yüksek

Malta'nın yaşam standartının yüksek olduğunu belirten Akaydın " 3 yaştan itibaren temel eğitim ücretsiz olup, eğitim kalitesi Avrupa içinde en üst düzeylerde yer alıyor. Temel eğitim 16 yaşına kadar tüm öğrencilere mecburi. Malta’da bir tane üniversite bulunuyor. Malta Üniversitesi’nden tüm temel branşlarda eğitim veriliyor ve 11.000’in üzerinde öğrenci eğitim görüyor. Üniversite eğitimi Malta vatandaşlarına ücretsiz. Dünya Sağlık Organizasyonu (WHO) Malta’nın sağlık sistemini dünya sıralamasında en iyiler içinde 5. olarak değerlendiriliyor. Malta sağlık sistemi tamamen ücretsiz." dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!