Hayallerinizdeki ilişkiye kavuşun

Güncelleme Tarihi:

Hayallerinizdeki ilişkiye kavuşun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 23:31

Hayalinizdeki ilişki hayal olarak kalmasın istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlişkinin ve aşkın olmazsa olmazı hayaller her zaman gerçek hayatla örtüşmeyebilir. Hayal edilen ilişki ve sevgili o kadar kusursuzdur ki gerçek hayatta onu bulmak çoğu zaman imkansızdır. Çoğunlukla da aşık olunan kişi hayallerdeki insan olmaz. Çünkü hayaller duyguları yönlendiremez. Duyguları yönlendiren aşk ve sevgidir.

PEKİ DOĞRU KİŞİ NASIL OLMALIDIR?

Burada önemli olan hayaldeki kişinin gerçekten mutluluğu getirip getirmeyeceği konusunda emin olmak gerektiğidir. Hayaller güzel olabilir ama gerçek hayatla ne kadar örtüştüğü daha önemli bir unsurdur. Herkes düşünceli ve anlayışlı bir sevgili isteyebilir. Ama düşünceli bir sevgili ilişki içinde başka bir konuda hayal kırıklığına uğratabilir. Burada önemli olan istekleri olabildiğince az ve kesin olarak belirlemektir. Çok fazla istek ve beklenti farkında olmadan kişiyi çelişkiye sürükler.

Haberin Devamı

Hayallerinizdeki ilişkiye kavuşun

HAYALLER GERÇEKTEN MUTLU ETMEYEBİLİR

Daha önce hayal edilen kişiyle ilişki yaşanılmadıysa hayallerdeki ilişki için kesinlikle mutlu eder diye düşünülmemelidir. İnsanın doğru bir ilişki kurabilmesi için önce kendisini daha sonra da karşısındaki insanı çok iyi tanıması gereklidir. İlişkiye başlamadan önceki kriterlerin ilişkiye başladıktan sonra tekrar şekillendirilmesiyle hayallerdeki ilişkiyi yaşamak işin en kolay kısmı haline gelebilir.

Hayallerinizdeki ilişkiye kavuşun

HAYALLERDEKİ İLİŞKİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER NELER?

Empati kurmak sıradan bir ilişkiyi bile evlilik yoluna ulaştırabilecek bir anahtardır. Bir diğeri ise ilişkide kişilerin birbirine verdiği kıymeti hissettirmesidir. Çünkü özel duyguların yaşandığı ilişkiler önemli olmayı ve özel hissettirilmeyi gerektirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!