Hastane gibi sağlık merkezi

Güncelleme Tarihi:

Hastane gibi sağlık merkezi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

EMİNÖNÜ Belediyesi'nin Kadırga Sağlık Merkezi, İstanbul'daki birçok hastaneye rakip oldu. 14 uzman hekimin görev yaptığı Kadırga Sağlık Merkezinde, bir yıl içinde 42 bin 844 hastaya hizmet verilirken muayene ücretinin 2 milyon lira olması çevre ilçelerden hasta çekmeye başladı.

Eminönü Belediyesi yetkilileri Sağlık Merkezi'nde polikinik, laboratuvar ve röntgen hizmetleri verildiğini belirterek, ‘‘Amacımız vatandaşın sağlık hizmetlerinden olabildiğince ucuz yararlanmasıydı. Bu amaçla yola çıktık. Merkezde 14 branşta doktor var'' dediler. Bakıma muhtaç kişilerin ücretsiz olarak muayene edilip ilaçlarının verildiği Sağlık Merkezi'nde 24 saat acil, dahiliye hizmeti veriliyor.

Kadın doğum, çocuk, kulak burun boğaz, diş, cilt, üroloji, ultrason ve psikiyatri servisleri de her gün açık. Göz muyayenelerinin 4 milyon lira, diğer muayenelerin ise gündüz 2, gece de 3 milyon lira olduğu Sağlık Merkezi'nde idrar tahlili için 1.5, kan tahlili için 2.5 milyon, ultrason için ise 6 - 10 milyon lira arasında değişen ücretler isteniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!